...

Tükenmeyen enerjisiyle …Columbia

Columbia yeni koleksiyonunda rahat sokak giyimini teknik detaylarla birleştirerek günlük kullanım için bir çok seçenek sunuyor. Aktif hayatı sevenler ve rahat giyimden hoşlanan stil sahibi kişiler bu sezon Columbia’da aradıklarını bulacaklar.

Artık şehir yaşamına ekstrem stiller giriyor. Moda, renk ve kesimleri aşarak performansla birleşiyor. Kayak, ve dağcılıktan esinlenen koleksiyonda erkek, kadın ve çocuğu tepeden tırnağa yepyeni bir görünüş bekliyor. Hafta içi veya hafta sonu Columbia, haftanın her gününe hitap ediyor.

Columbia Active…

Bu sezon Columbia Sportswear için oldukça fantastik bir sezon. Columbia tutkunlarını teknik detaylarla zenginleştirilmiş bir outdoor serüveni bekliyor. Bayanlar bu koleksiyonda şıklığı ve stili, erkekler de rahatlıkla birlikte şık görüntüyü yakalayacaklar. Teknoloji alt yapılı, performansa dayalı, su geçirmeyen ve nefes alan Columbia ürünleri ile istenilen sporu yapmak artık daha zevkli.

Ayakkabılar…

Aynı bir arabanın parçaları gibi ayakkabı da birçok ihtiyaca cevap veren ve uyum sağlayan bir ürün olmalı. Bu detaylara önem veren Columbia, mükemmel kullanım için mükemmel ayakkabılar yaratıyor. Buzlu yollarda ekstra koruma sağlayan, su geçirmeyen ve hızlı kuruyan materyaller ile üretilen Columbia ayakkabı koleksiyonu ayağın şekline kolaylıkla uyum sağlayan kalıba sahip.

Koşu,yürüyüş,dağcılık ve kayak…Hepsi Columbia Sportswear’da…

Koşu koleksiyonu, performans ve stil ile birleşiyor. Yürüyüş koleksiyonu, hem su geçirmiyor hem de havasız bırakmıyor. Dağcılık denilince Columbia Titanium koleksiyonu benzersiz seçenekler sunuyor. Kar montu ve kıyafetleri rüzgardan ve soğuktan koruyan özel yapısı rahat hareket etmeyi saplayan yapısı ile hem trendy görüneceksiniz hem de rahatlığı yakalayacaksınız… Kayak koleksiyonu su geçirmez ve vücut ısısını ayarlıyor. İyi görünüm önemlidir ama daha da önemli olan üzerinizdekilerin sizi gerçekten koruyup korumadığıdır. Columbia ile ekstrem sporlardan ve kentsel yaşamdan zevk alın.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.