...

Columbia ile Macera Hız Kesmiyor

ColumbiaColumbia bu sezon herkesi outdoor aktivitelerinin heyecanını yaşamaya çağırıyor.

Columbia Kış sezonunda hangi outdoor aktivitesi olursa olsun, keşifler ve sonsuz deneyimlere eşlik etmek üzere balıkçı gömleklerinden kar botlarına, şapkalardan kışlık paltolara kadar alternatif birçok ürün sunarak, sezona “Greater Outdoors” kavramı ile heyecan, rahatlık ve şıklık getiriyor.

Seyahat sırasında da tarzınız konuşsun…
Seyahate çıkarken günlük yaşamdan ve tarzımızdan uzaklaşırız. Çünkü seyahat sırasında karşılaşacağımız iki unsur olan yağmur ve lekeler bütün keyfimizi kaçırabilir. Columbia, geliştirdiği Omni-Shield™ teknolojisi ile kadınlara yolculuk sırasında rahatlığın yanı sıra şık görünmeyi sağlarken sorunsuz bir gezi olanağı sunuyor.

Columbia yeni sezon koleksiyonunda, kış sporlarına uygun yeni tasarım ve modelleriyle ekstrem sporlar yaparken de şık görünmeyi mümkün kılıyor! Tarzına önem veren kadınlar Columbia ile spor yaparken de sıradanlıktan kurtuluyor. Ayrıca ıslak koşullarda kuru kalmayı sağlayan Omni-Tech™ teknolojisine sahip bu seri, sporu konforlu hale getiriyor.

Columbia
ColumbiaColumbia


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.