...

Columbia’dan kentli bir koleksiyon

Outdoor giyim markası Columbia, kentli ve klasik çizgilere sahip tasarımlarıyla da kendini kanıtlıyor. Aktif yaşam tarzına sahip olanların tercihi Columbia, kimliğine kattığı bu yeni duruşu ile outdoor giyimdeki iddiasını şehirde de sürdürüyor.

Yeni sezonda, şık, sade ve dinamik kıyafetlerden oluşan koleksiyon, rahat giyimden hoşlananlara hitap ediyor. Beyaz uzun kollu t-shirt’ler; yandan cepli, füme pantolonlar; fermuarlı, kapşonlu sweatshirt’ler stil sahipleri için özel tasarlandı. Kasket biçimindeki bereler ve karda ayırt edilemeyecek kadar beyaz kar çizmeler, kışa hazırlık yapanları hayran bırakacak. Dizaynı ve kullanışlılığı sayesinde fark yaratan çantalarla, koleksiyonu tamamlayan Columbia, şehri, yaklaşan kışa hazırlıyor.

Rahat giyimden hoşlanan stil sahibi kişiler Columbia’da aradığını bulacak. Günlük sokak giyimine iddialı bir şekilde giren Columbia sunduğu kalite ve bol seçenek ile sınıfına farklılık getirecek.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.