...

Columbia’dan Babalara Hafta Sonu Şıklığı…

Dünyanın bir numaralı outdoor giyim markası Columbia, Babalar Günü’nde sportmen babalara özel hediye seçenekleri sunuyor.

Columbia ekose gömlekler, rahat ve spor çizgisi ile dikkat çekiyor. Bal rengi , lacivert , taş rengi, açık kahve renklerinde hazırlanan koleksiyon pamuklu yapısı sayesinde babalara gün boyu rahat bir gün sağlıyor.

Columbia babalar günü özelColumbia babalar günü özel

 Columbia pantolonlar ise; taş renginin yanı sıra haki, koyu gri, açık kahve olarak hazırlanmış. Hafta içi ve hafta sonu rahatlıkla kullanılabilen bu model Columbia ayakkabıları ile tamamlanıyor.

Hava alan, hafif ve esnek ayakkabı modelleri outdoor yürüyüşlerine keyif katıyor. Contoured Comfort System™ taban özelliği sayesinde koku ve bakteriyi önleyen bu model kauçuk özelliği sayesinde de dayanıklılık, sağlamlık ve konfor sağlıyor. Modelin bej ve haki renkleri mevcut.

Columbia babalar günü özelColumbia babalar günü özel

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.