...

Shoe-Art İstanbul 2008

Shoe-Art İstanbul

Sanat Ayaklanıyor!

Sanat, sokaklara taşıyor… Benzersiz bir açık hava sergisi başlıyor…MArkanızın değerine değer katacak bu etkinlikte nasıl yer alacaksınız?

Shoe-Art İstanbul kapsamında, Türkiye’nin önde gelen saantçıları, önemli tasarımcıları ve ünlü kişileri “dev ayakkabı” heykellerine kendi renk ve bakış açılarıyla hayat verecek. Bu eşsiz tasarımlar İstanbul’un en seçkin ve canlı noktalarında 2 ay boyunca sergilenecek. Etkinlik sonunda “ayakkabılar” açık arttırmayla satılacak, müzayededen elde edilecek gelirler yardım derneklerine ve vakıflara doğrudan bağışlanacak.

Dünyanın en önemli açık hava sergilerinden biri olmaya aday Shoe-Art İstanbul 2008 (Dev Ayakkabılar Sergisi) Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün ev sahipliğinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi izniyle gerçekleşiyor. Dev ayakkabı heykelleri, İstanbul sokaklarında sanatı ve yaratıcılığı, eğlenceli ve dinamik bir şekilde bir araya getiriyor ve şehrin en canlı, seçkin noktalarında sergileniyor. Sponsor firmalara, dev ayakkabı heykelleriyle halkla buluşma olanağı veren ve ilk defa İstanbul’da gerçekleşecek sergi kapsamında, 150’ye yakın dev ayakkabı heykelinin sergilenmesi planlanıyor.

Stiletto ve spor ayakkabı olmak üzere iki farklı modeli olan ayakkabılar dışında 10 adet motosiklet ayakkabının da sergi süresince şehirde dolaşmasıyla, sponsor markaların tanıtımları pekiştirilecek. Shoe-Art İstanbul 2008 açık hava sergisinde, Türkiye’nin önde gelen sanatçıları, önemli tasarımcıları ve ünlü isimleri, dev ayakkabı heykellerine kendi renk ve bakış açıları ile hayat verecek.



Sanatsal bir etkinlik olmasının yanı sıra Shoe-Art, Türk markalarının tanınmasını ve itibar kazanmasını desteklerken aynı zamanda sosyal sorumluluk duygusunu da aşılayan bir etkinlik. Şişli Belediyesi’nin desteği ile şehrin en seçkin noktalarında iki ay boyunca sergilenecek dev ayakkabılar, uluslararası bir projeye temel oluşturduğu gibi toplumsal yardımlaşmaya da imkan sağlıyor. Shoe-Art İstanbul 2008 sergisi sonunda düzenlenecek müzayededen elde edilecek gelir TEMA ve Türk Kalp Vakfı’na doğrudan bağışlanacak.Dünyanın en önemli açık hava sergilerinden biri olmaya aday Shoe-Art İstanbul 2008, şehre sanatsal bir hava sağlamasının yanı sıra, ulusal ve uluslararası alanda farkındalık yaratacak bir tanıtım gücü de oluşturuyor. Effect Halkla İlişkiler, TBWA Fusion, Joy Türk, CNN Türk ve Moda Tasarımcıları Derneği’nin yan sponsorluğunda düzenlenen Shoe-Art İstanbul 2008, Türk markalarına bulunduğu şehri ve ülkeyi aşarak dünya çapında tanınma fırsatı da sunuyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Shoe-Art İstanbul 2008”

  1. Barış Aktan :

    Bence diğer sergilerden çok daha başarılı bir konsept. Mesela inek de sokak sergileri için güzel bir konseptti ama ayakkabı’nın hayatımızdaki yeri ve felsefesi çok daha deşilebilir nitelikte. Yani benim gördüğüm henüz bir kaç çalışma çok derin anlamlar içeriyordu. Mesela merdivenli bir çalışma vardı çok başarılıydı, uçmayı ve özgürlüğü çağrıştıran kelebekli bir çalışma vardı. Çok yerindeydi… Advantage’ın kartları Black & Rouge’un güxel bir çalışması vardı. O da reklamı gibi süper bir çalışmaydı. Bir de spor ayakkabılı olan eserler varmış. Henüz raslamadım, heyecanla bekliyorum.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.