...

Dinamik bir yaz için Columbia

Yaz aylarında sıcaklar nedeni ile zorlaşan outdoor aktiviteleri için Columbia, bayanlara t-shirt, şort ve sandalet koleksiyonu ile bir çok seçenek sunuyor.

Columbia t-shirtColumbia t-shirt, UPF 30 faktörlü Omni-Shade özelliği ile cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyor, Omni-Dry özelliği ile vücuttaki nemi dengeleyip terin çabuk kurumasını sağlıyor, ter kanalları ile de teri dışarı çabuk atıyor. Dört yöne esneyen kumaşı ile hareket rahatlığı sağlıyor.

Columbia şortColumbia şort, UPF 50 faktörlü Omni-Shade özelliği ile cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyor, Omni-Dry özelliği ile vücuttaki nemi dengeliyor, terin çabuk kurumasını sağlıyor, ter kanalları ile de teri dışarı çabuk atıyor. Outdoor aktiviteleri sırasında en çok ihtiyaç duyulan güvenlik cebi değerli eşyaları saklamak için tasarlanmış. Panoramik yırtmaç sistemi sayesinde yüksek seviyede hava sirkülasyonu ve radyal bacak desteği ile rahat hareket sağlanıyor.

Columbia sandalet ise; Columbia’nın geliştirdiği Tech-Lite tabanı ile gün boyu hafif adımlar atıyor, darbe emici özelliği ile ayağı koruyor ve kolay temizleniyor. Omni -Grip teknolojisi ile ıslak ve kuru zeminlerde kaymaya karşı koruyor.

Columbia sandalet


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.