İstanbul Jewelry Show Açıldı

Asya ile Avrupa’nın buluşma noktası İstanbul’da dünya mücevher sektörünü 25. kez bir araya getiriyor.

Rotaforte Uluslararası Fuarcılık ve Medya tarafından organize edilen ISTANBUL JEWELRY SHOW-II (25. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı) 30 Ağustos’ta Istanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo) açıldı.

Yerli ve yabancı toplam 15.000 profesyonel ziyaretçinin gelmesi beklenen sektörün dünyadaki en büyük fuarlarından biri olan Istanbul Jewelry Show-II’a 504 firma katılıyor.

Asya ile Avrupa’nın buluşma noktası İstanbul’da dünya mücevher sektörünü 25. kez bir araya getiren fuar 02 Eylül 2007 tarihine kadar açık kalacak.

4 gün devam edecek olan ve yalnızca sektör profesyonellerine açık olan fuarda altın takı, pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlı takılar, inci, gümüş takı ve ev eşyaları, yarı kıymetli ve sentetik taşlar, saat, makina, montür, malzeme ve ekipmanları, aksesuar ve vitrin malzemeleri, kuyumcu yazılımları ve güvenlik araçları sergilenecek.

İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği (IMMIB) TAJ ve Uluslararası Fuarlar Birliği UFI’nin kalite onayına sahip Istanbul Jewelry Show’un, ürün, konsept, tasarım ve fikirlerin buluştuğu uluslararası bir ticaret platformu olduğunu belirten Rotaforte Uluslararası Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şermin Cengiz, dünyanın en önemli mücevher, kuyum alıcılarını Türk üreticilerle buluşturmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Istanbul Jewelry Show, Türk kuyumculuk ve mücevherat endüstrisinin her türlü talebe cevap verebilen kaliteli ve geniş üretim yelpazesini dünya pazarlarına tanıtan önemli bir platformdur. Yerli ve yabancı üreticiler, toptancılar, perakendeciler, ihracatçılar, ithalatçılar ve tasarımcıların sektörle ilgili aradıkları tüm yenilik ve gelişmeleri izleyebildikleri fuar, dünyanın en büyük kuyumculuk ülkesi olmayı hedefleyen Türkiye için büyük önem taşımaktadır.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.