Istanbul Jewelry Show II

ISTANBUL JEWELRY SHOW II AÇILIYOR!

Birbirinden güzel ve değerli mücevherlerin sergileneceği Istanbul Jewelry Show II’yi mücevher meraklıları dört gözle bekliyor. Son moda mücevherlerin yanı sıra çok farklı ve sıra dışı tasarımlara da ev sahipliği yapacak fuarın en ilgi çekici parçalarından biri 323 adet pırlanta ile bezenmiş biblo ayakkabı olacak…

Rotaforte Uluslararası Fuarcılık ve Medya tarafından organize edilen Istanbul Jewelry Show II (27. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı) 28 Ağustos’ta Istanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo) açılıyor.

Yerli ve yabancı 15.000 den fazla profesyonel ziyaretçinin gelmesi beklenen sektörün dünyadaki en büyük fuarlarından biri olan Istanbul Jewelry Show II’e 500’ün üstünde firma katılıyor.

Asya ile Avrupa’nın buluşma noktası İstanbul’da dünya mücevher sektörünü 27. kez bir araya getiren fuar 31 Ağustos 2008 tarihine kadar açık kalacak.

İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği (IMMIB) TAJ ve Uluslararası Fuarlar Birliği UFI’nin kalite onayına sahip Istanbul Jewelry Show, ürün, konsept, tasarım ve fikirlerin buluştuğu uluslararası bir ticaret platformu. Türk kuyumculuk ve mücevherat endüstrisinin her türlü talebe cevap verebilen kaliteli ve geniş üretim yelpazesini dünya pazarlarına tanıtan önemli bir platform… Yerli ve yabancı üreticiler, toptancılar, perakendeciler, ihracatçılar, ithalatçılar ve tasarımcıların sektörle ilgili aradıkları tüm yenilik ve gelişmeleri izleyebildikleri fuar, dünyanın en büyük kuyumculuk ülkesi olmayı hedefleyen Türkiye için büyük önem taşıyor.

Göz kamaştırıcı mücevherlerin sergileneceği Istanbul Jewelry Show II, Anadolu’nun binlerce yıllık takı geleneğini ve ince zevkini dünyadaki en son trendler ile buluşturuyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.