...

DKNY Jeans’ten görülmeye değer vitrin manzaraları

DKNY

Nişantaşı’nda DKNY Jeans mağazasının önünden geçenler gözlerine inanamadı.

Müzik ve dans tutkunlarının şehri New York’ta doğan DKNY Jeans, bu şehrin enerjik ve tempolu havasını Nişantaşı’na taşıyan çok özel bir etkinliğe imza attı. 10 Mayıs Cumartesi günü DKNY Jeans’in City’s Nişantaşı’ndaki mağazasının vitrininde genç dansçılar hem dans etti, hem de konukları dans ettirdi.

Televizyonun popüler dans yarışması “Benimle Dans Eder misin?”in birincileri Ömer ve Nora’nın da aralarında bulunduğu 11 dansçı, 8 saat boyunca hareketli ve ritmik danslarıyla DKNY Jeans tutkunlarını hop oturtup hop kaldırdı. Dansın ve müziğin ritmine kendini kaptıran konuklar ise keyifli saatler yaşadı.

Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin favori markası DKNY Jeans’in enerjisi sonunda kabına sığmadı, vitrinine taştı. 10 Mayıs’ta 14.00–22.00
saatleri arasında DKNY Jeans’in City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasına gelenler, dansa ve müziğe doydu.

Gençlere ve kendini genç hisseden tüm DKNY Jeans tutkunlarına açık olan etkinlik boyunca, “Benimle Dans Eder misin?” yarışmasının ilk birincisi Ömer ile son birincisi Nora’nın da aralarında bulunduğu 11 genç dansçı, en hareketli müzikler eşliğinde R&B, hip hop, rap gibi kıvrak ve hareketli danslar sergiledi.

Müziğin ritmine kendilerini kaptırarak dansçılara eşlik eden konuklar, dansçılarla birlikte fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu. DKNY Jeans’in konukları için hazırladığı hediye çekleri ve çeşitli armağanlar ise günü daha da heyecanlı bir hale getirdi.

DKNY Jeans dansçıları ile zamanda yolculuk!
Mağazada eğlenceli dakikalar yaşatan genç dansçıların DKNY Jeans’in 80’lerin nostaljik esintisini 21. yüzyıl çizgileriyle bütünleştiren İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’na ait giysileri de konuklardan büyük ilgi gördü. Şık bir iş gömleği ile çiçeklerin serpiştirildiği bir kumaşın birlikte kullanıldığı
koleksiyon, spor giyimi hayatın her anına taşıyor; günlük yaşamda anı yansıtan gösterişli ve seksi bir hava yaratıyor.
Koleksiyonda, zengin desenlerin sahillere yansıyan güzelliği tasvir edilirken; yeşil, çimento grisi, bahriyeli gibi sert askeri çizgiler, fuşya, deniz mavisi gibi yumuşak dokunuşlarla resmediliyor. Kadınsılığa kararlı bir bakışla yaklaşan koleksiyon etnik batik, ekoseli, damgalı modeller ve asker ceketleriyle kentlerin büyüsünde kültür mozaiğine davet ediyor.
Hareketli yaşam tarzıyla spor şıklığı birleştiren DKNY Jeans mağazalarımız:

İstinye Park, City’s Nişantaşı, Bursa Korupark, Astoria Alışveriş Merkezi, Ankara Panora Alışveriş Merkezi.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.