...

DKNY Jeans’ten yepyeni bir koleksiyon

DKNY Jeans’in Sonbahar-Kış koleksiyonunda dokular ve desenlerin tezatı öncelikli olarak dikkat çekiyor. Kalın yünlü kumaşların koton kanvasla birlikteliğine, tüvit kumaşla balıksırtının beraberliği eşlik ediyor.

Bir postacı yeleğinin rahatlığı ve uçuşan şifonun üzerinde yeniden tasarlanmış klasik ekoseler, şirin ipek gömlekler ile takımlanmış deri biker’lar, her mevsime uygun parkalar, seksi binici pantolonları, dar jeanlerin üzerine büyük bol trikolar, kolej blazerlar, kemerli uzun örgü ceketler koleksiyonda ilgi çekiyor.

Açığa çıkmış dikişler ve fermuarlar, degaje yakalı t-shirtler, triko elbiseler ve işli kilt eteklerin yarattığı tatlı bir dişilikle uyumlu erkeksilik koleksiyonun detaylarında buluşuyor.

Elde dikilmiş yamalar ile giyilmiş havası verilmiş pantolonlar ve yumuşak pamuklu sweatshirtler de diğer favoriler arasında.

Pop art ve çılgın grafiklerden flora ve faunanın el çizimi sunumlarına doğru kayma görülüyor. Siyaha boyanmış denim ve yıpratılmış indigo yıkamalar, jeanleri rock and roll’un isyankar köklerine götürürken, New York’un müzik manzarasını kutlayan konser t-shirtleri ve kapüşonlu bluzlar özel bir stil yaratmak isteyenlere hitap ediyor.

 

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.