...

DKNY Jeans’ten yepyeni bir kampanya

DKNY İndirimDKNY Jeans’ten her alışverişe bir kart, her karta yeni sezonda
%15 indirim fırsatı!

Kıyafet ve aksesuarlarıyla dünya gençliğinin yaşam tarzını yönlendiren DKNY Jeans, indirim sezonunda uygulamaya geçirdiği DKNY Jeans İndirim Kartı ile yeni sezonda tüm ürün gruplarında %15 indirim seçeneği sunarak tüm DKNY Jeans tutkunlarını sevindiriyor.

Trend olan tüm yenilikleri DKNY Jeans ile yakalamaya hazır olun! Kent yaşamını yansıtan birbirinden farklı tasarımlarıyla DKNY Jeans, “Her alışverişe bir kart, her karta yeni sezonda %15 indirim” sloganı ile ayrıcalıklı alışveriş deneyimini yepyeni bir uygulamayla sürdürüyor. DKNY Jeans severlere özel olarak tasarlanan ve DKNY Jeans’in kaliteli hizmet anlayışının bir yansıması olan DKNY Jeans İndirim Kartı, alışverişlerde büyük avantaj sağlıyor.

DKNY Jeans, Türkiye genelindeki 5 mağazasında, indirim sezonunda uygulamaya başlanan %15 indirim fırsatı sunan kartıyla, yeni sezon ürünlerinde kullanım avantajı sağlıyor. İndirim döneminde yapacağınız her alışverişte elde edeceğiniz hafif ve kullanışlı DKNY Jeans İndirim Kartı, size yeni sezon ürünlerinden yapacağınız her alışverişte tek kullanımlık %15 indirim hakkı sunarken herhangi bir harcama limiti içermiyor.

Keyifle kullanabileceğiniz ve hayatınızı kolaylaştıracak bu özel indirim kartı, DKNY Jeans mağazalarından yaptığınız her alışverişte ‘sizin’ olmayı bekliyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.