Havainas’ınızla 2008′de ışıldayın

Havaianas’ın zarif ve şık dizaynı ile dikkatleri çeken “SLIM” modeli, 2008 sezonunu ışıldayarak açıyor. İnce, metalik üst bantlarının tamamen Swarovski taşları ile bezendiği SLIM CRYSTAL lüksü ışıltı ile yansıtmayı tercih edenler için bu sezonun vazgeçilmezi olacak. SLIM CRYSTAL sadece Beymen mağazalarında müşterilerle buluşacak.

Türkiye’de parmak arasını plajlardan sokaklara taşıyan dünyanın lider markası Havaianas, bu sezon da göz kamaştıracak. Havaianas, dünyada sınırlı sayıda üretilen ve özel satış noktalarında satışa sunulan Swarovski taşlı modelleri bu sezon da Türk tüketicisi ile buluşturacak. Beymen’e özel getirtilen yepyeni modeller rahatlığı, şıklığı ve kaliteyi simgeliyor.

Havainas terlikleriHavainas terlikleri

Hollywood starlarının bir numaralı tercihi olan Havaianas Swarovski modelleri birçok farklı tasarımla satışa sunulacak. ‘Slim Crystal’ 2008 sezonunda Havaianas’ın en göze çarpan taşlı modeli. Geçen sezon çok ilgi gören Slim modellerine uygulanan Swarovski taşlarla yepyeni bir görüntü oluşturan Slim Crystal modeli , lüksü ışıltı ile yansıtmayı tercih edenlere hitap ediyor.

Özel ‘Çek’ taşları ile süslenmiş Wave modeli ile metal yıldızlarla süslenmiş daha spor bir o kadar da farklı bir tarzı benimseyenlere özel tasarlanan Stars modeli, bu yıl adımlara ayrı bir hava katacak.

Havaianas’ın ışıltılı dünyasına bu sezon da ortak olmak isteyenler, gece ve gündüz şıklıklarını Havaianas ile tamamlamayı tercih edenler ve şıklıkları kadar rahatlıklarından da ödün veremeyenler, bu sezonda her dakika kaliteyle iç içe olmanın farkını yaşayacaklar.

Havainas terlikleriHavainas terlikleri


Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.