...

DKNY Jeans “Etiketin Yarısı” Kampanyası

DKNY Jeans, gençlere ve kendini genç hissedenlere, tüm ürün gruplarında ‘Etiketin Yarısı’ kampanyası ile kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor!

Kent yaşamını yansıtan tasarımlarıyla dünya çapında büyük bir hızla büyüyen DKNY Jeans, saat hariç tüm ürün gruplarında ‘Etiketin Yarısı’ kampanyası ile stil sahibi gençlere birbirinden şık ve sportif ürünler sunuyor.

Hareketli yaşam tarzı ve zarifliği birleştiren farklı seçenekleriyle dikkat çeken DKNY Jeans, 2008–2009 Sonbahar-Kış sezonunda, radikal karakterleriyle bir dönemin önemli sembolü haline gelen “Basketbol Günlükleri, Taksi Şoförü ve Ciao Manhattan” filmlerinden esinlenen koleksiyonlarıyla özgür ruhlara sesleniyor.

Keyifle kullanabileceğiniz, şıklığınızı konuşturacak ve hayatınızı kolaylaştıracak bu ürünler, ‘Etiketin Yarısı’ fiyatları ile DKNY Jeans mağazalarında sizi bekliyor. Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin büyük ilgiyle takip ettiği DKNY Jeans, tutkunlarıyla İstinye Park, City’s Nişantaşı, Bursa Korupark, Astoria Alışveriş Merkezi ve Ankara Panora Alışveriş Merkezi’nde buluşuyor.

* DKNY Jeans “etiketin yarısı” kampanyası saat ürünlerini kapsamamaktadır.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.