...

Journey bu sezon da takımlarda iddialı


“Giyilebilir Moda” kavramı ile büyük beğeni toplayan Journey, 2007 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla yeni sezona merhaba dedi.

Her sezon özellikle iş kadınlarının beğenisini kazanan Journey’nin Sonbahar- Kış koleksiyonunda birbirinden farklı renk ve model yer alıyor. Tasarımlarının yanı sıra kalıpları ile de dikkat çeken Journey ürünleri arasında bu sezonda, pantolon ceket ve etek ceket takımlar dikkat çekiyor.

Kışın kasvetine ve ofislerin sıradanlığına baş kaldıran Journey koleksiyonunda, iş kadınına yönelik birçok ürün yer alıyor. Takım elbiselerdeki iddiasını bu sezonda koruyan Journey’de, klasik takımların yanı sıra asimetrik kesimler, saten kuşaklar, şal yakalar ve büzgülerle hareketlendirilen takımlar da şıklık ve rahatlık sunuyor.

Yumuşak flaneller, kullanışlı pamuklular, dokulu yünlü kumaşlar, ipeksi kadifeler ve satenlerin ön planda olduğu Journey koleksiyonunda sezonun renkeri ise yeşil, mor, vazgeçilmez siyah ve tonları. Journey koleksiyonundaki kısa ceketler, kalem etekler, sigara pantolonlar bu yılın öne çıkan parçaları. Koleksiyonda ayrıca çeşit, detay ve desen yönünden oldukça fazla seçeneği bulanan gömlekler, parlak taşlı aksesuarlarla bezenmiş, fiyonk ve kuşaklarla zenginleştirilmiş. Birbirinden farklı etek ve pantolonla kombin yapabileceğiniz gömlek ve bluzlar, gündüz ve gece seçimleriniz için şıklık sunuyor.

Journey koleksiyonunda dikkat çeken diğer bir nokta ise satenin bu sezon da kadınları kuşatacak olması. Yumuşak dokusu ve parlak renkleriyle, doğanın renklerinin solduğu kış günlerine canlılık sunan Journey saten gömlekler, bluzlar ve saten elbiseler bu sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Türkiye genelinde toplam 80, Kıbrıs’ta ise 2 satış noktası ile 18-40 yaş arasında bayanlarla buluşan Journey, her zaman olduğu gibi bu sezon da özellikle çalışan bayanların hem iş hem de hafta sonu şıklığını devam ettirebileceği modelleri ile büyük beğeni kazanacak gibi gözüküyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.