...

Yeni sezon Journey Koleksiyonu

Günümüzün modern kadınına modadaki son trendleri sunan Journey, şimdi de geçmişle günümüzü buluşturuyor!…

Journey 2008–2009 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan modellerle 1970’lerin havasını solumaya hazır olun!

Günlük yaşamın karmaşasına direnirken şıklığı da elden bırakmayan hanımlar, modadaki son trendleri Journey koleksiyonuyla takip ederek geçmişten gelen enerjiyi, sonbaharın romantizmini ve renklerin sıcaklığını kıyafetlerinde taşıyacaklar.

Journey, her sezon olduğu gibi bu sezonda koleksiyonunu tazeleyerek kendini yenilemek isteyenlere farklı alternatifler sunuyor…

Bu sezon Journey Elbise koleksiyonu ile çok iddialı!
Gündüzleri büzgü, pile, bağcık, yaka detayları ile zenginleştirilmiş rahat ve feminen elbiseler bayanların hayatını kolaylaştırıyor. Hem gün içinde hem gece kullanılabilen saten elbiseler ile de şıklık yaşanırken, çarpıcı desenler ve uçuş uçuş şifonlarla Journey elbiseleri sizi başka bir kimliğe bürüyor.

Sade ve Zarif Takımlar…


Takımlar bu kış daha sade ve daha zarif! Klasik takımların yanı sıra ince farbelalar, minik fiyonklar, taşlı ya da metal tokalar, kemerlerle süslenmiş takımlar tam da ofis yaşamına renk katmak isteyenlere göre… Takım kumaşlarında, dokulu kumaşlar, satenler, kadifeler öne çıkıyor. Renkler ise sezonun trendlerine uygun olarak genellikle koyu. Kışın vazgeçilmez renkleri siyah, antrasit ve füme tonları, koyu lacivert ve bordonun yanında açık tonlarda gümüşsü taş renkleri de koleksiyonda öne çıkıyor.

Etek mi Pantolon mu?


Eteklerde düz kumaşlarla birlikte minik detaylar çok şey değiştiriyor… Zarif bir fiyonk, ince biyeler, kemer ve yırtmaç detayları şıklığınızı tamamlıyor. Sezonun gözdesi yünlü ve ekose kumaşlardan tasarlanan bol pileli, nostaljik etekler ise içinize açacak…
Bu sezon klasik ve sigara pantolonların yanında pileli ve dökümlü pantolonlar da gözde parçalar arasında yer alıyor. Ayrıca bu pantolonlarda farklı aksesuarlar ve kemer detayları da öne çıkıyor.

Gömlek ve Bluzlar…
Gömleklerde klasik kesimler çarpıcı aksesuarlarla bütünleşirken, farbela ya da nervürlerle zenginleştirilmiş gömlekler de daha feminen bir hava kazanıyor.
Triko ve bluzlar ise oldukça çeşitli: Genellikle saten ya da şifon kullanılan bluzlar hem gece hem gündüz kullanılabilir. Yarasa kollar, robalı- pileli kesimler, büzgülü tunikler, degaje yakalar şehirli-etnik bir hava; fiyonklu yakalar, puantiyeli saten ve farbela detayları nostaljik bir feminenlik taşıyor. Trikolarda saten- şifon kombinler, minik cepli tunikler, fiyonklu kazaklar, payetli bolerolar canlı renkleriyle bu kışın sıcak geçeceğine dair haberler veriyor.

Journey, 2008–2009 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan birbirinden çekici ürünleriyle siz stil sahiplerini bekliyor…

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.