...

Mudo Accessories Bu Sezon Her Zamankinden Daha İddialı

Mudo Accessories bu sezon bayanların şıklığını tamamlamak için her zamankinden daha iddialı. 4 farklı tema ile bayanların beğenisine sunulan Mudo Accessoires farklı renk ve modellerde hazırlanan koleksiyonuyla kıyafetlerinize şıklık katıyor. Temalardan ilki True Romance; Masalsı, sevimli ve çocuksu dokunuşları tercih eden bayanlar için naif, kırılgan ve yalın görüntülerden oluşan çeşitli kombinlerle Mudo Accessoires bu temada karşımıza çıkıyor. Bu temanın ilham kaynağı bahar çiçekleri ve masumluğumuzu vurgulayacak pembe, gri, uçuk sarı, ekru gibi pastel tonların baharın gelmesiyle doğadaki danslarıdır. Pastel tonların egemen olduğu ürünler masumluğun ve romantizmin cazibesini vurgularken Mudo Accessoires ile pembe hayallerin dünyasında kayboluyoruz.

RETRO SAFARI; 70’lerden esinlenen bu trend ile safari stili Mudo Accessoires ile
yeniden canlanıyor. Sıcak nötral renklerin, kahvelerin ve sarıların yoğun olarak kullanıldığı modern yorumlu primitif siluetler görüyoruz. Bu yaz bayanları şehirde safariyegötürüyoruz ve onlara toprak renkleri olarak adlandırdığımız kahve, taba, bej, camel ve haki tonlarındaki aksesuarlar eşlik ediyor. Toprak tonlarındaki yumuşak formlardaki çantalar, parmak arası terlikler, bilekten bağlanan düz sandaletler ya da gladyatör modeli sandaletlerin hepsi bu yaz Mudo Accessoires’in safari temasında bir araya getirildi.

CHIC CHICK; Mudo Accessoires bu tema ile yazı doyasıya yaşayan, güneşin görülmesiyle şehri terk eden bayanların tarzını yansıtıyor. İster St. Tropez’de ışıltılı bir tatil ister bir sahil kasabası olsun; eğlenen ve özgür ruhlu tüm bayanlara hitap eden bir koleksiyon sunuluyor. Bu sezonun modası olan üzeri etnik baskı ve desenli büyük çantalar, süslü hasır modeller, yazın tüm renklerini içinde barındıran cıvıl cıvıl kemerler, sezonun trendi olan büyük çerçeveli güneş gözlükleri, çeşitli tarz ve renklerdeki sandaletler & babetler ile akşam şıklığında Mudo Accessoires bayanlarına eşlik edecek topuklu ayakkabılar & stilettolar ile küçük çanta kombinleri bu temada bir araya geliyor.

CITY BREAK; Mudo Accessoires bu tema ile yaz aylarını şehirde geçiren bayanlara hitap ediyor. Kalitenin ve şıklığın modern formlarla harmanlanması ile klas, sade ve çekici siluetler City break teması ile görülüyor. Rahatlığın ve şıklığın bir arada olduğu platform tabanlı ayakkabılar ya da son derece feminen yüksek stilettolar ile sezonun diğer güçlü trendleri arasında olan babetler, bayanların kıyafetlerini tamamlayacak uygun çanta, kemer ve daha birçok ayakkabı çeşidi ile bu temanın altında bir araya gelmektedir.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.