Replay Erkeği Bu Sezon, Geçmişin İzlerini Geleceğe Taşıyor

Replay yeni sezon erkek koleksiyonuReplay 2008-2009 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu’nda, takip etmek yerine trendleri belirlemeyi tercih eden stilini, geçmiş dönemlerin büyüsü ve bugünün modern çizgileriyle birleştirerek farklı durmayı seven, yenilikçi bir tarz ortaya çıkarıyor. Replay erkeği bu sezonda tarzı ile farkını ortaya koymaya hazır… Farklı dönemlerin izlerini taşıyan, 60’ların folklorik esintilerinin, 70’li yılların romantizmi ve 80’lerin bohem tarzı ile harmanlandığı koleksiyonda şehir tarzı ön plana çıkıyor. Jarse çizgiler kullanılarak tasarlanan gömleklere alternatif olarak, batik ve Boston tarzı baskılı gömlekler de koleksiyonda yer buluyor. 80’lerin İngiliz askeri formalarından esinlenerek tasarlanan üst grubunda ordunun sert ama dikkat çekici tarzı günlük yaşama taşınıyor. Ayrıca geçen sezon olduğu gibi bu sezonda kargo pantolonlar rahatlıktan vazgeçmeyenler için koleksiyonda yer bulurken, denizci temalı tasarımlar ise yazın enerjisi dört mevsim hissetmek isteyenler için…

Denim Koleksiyonu’nda yıkama ve aksesuarlarla farklılaştırılmış modeller, parlak kumaşlar ve yer yer eksik dokumalarla hareketlendirilmiş. Strech jeanler ise koleksiyonun dikkat çeken başka bir noktasını oluşturuyor. REPLAY farklı dönemlerin moda akımlarının harmanlanması ile hazırlanan sonbahar/kış erkek koleksiyonu ile size heyecan verici bir yolculuk vaad ediyor. Sizde zaman tünelinin içindeki bu yolcukta yerinizi almak isterseniz biletler REPLAY mağazalarında!

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.