...

Sonbaharın tüm renkleri Accessorize’da

Accessorize 2007-2008 Sonbahar-Kış Koleksiyonu güz günlerini sezonun moda renkleri ile neşelendiriyor. Çantadan şapkaya, babetten eldivene, takıdan iç çamaşırına kadar moda olan tüm aksesuar çeşitlerinin bir numaralı adresi Accessorize, yeni sezon alışverişlerine yön veriyor.

Accessorize Sonbahar – Kış Koleksiyonunun yeni yüzü ünlü Alman top model Heidi Klum oldu. Bir çok ünlü marka ile çalışan, oyunculuk, sunuculuk, moda tasarımcılığı ve yapımcı olarak da adını duyuran Klum, dünyanın en iyi 10 modeli arasında yer alıyor.

Accessorize yeni sezon koleksiyonunu Nova, Urchin, Magpie ve Future Noir olmak üzere dört farklı temada hazırladı.

Nova: 70’li yılların otantik görüntüsü, sade lüks anlayışı ile bütünleşiyor. Detaylara gösterilen önem farklı tasarımlar ile kendini ifade ediyor.

Tasarımlarda taşlarla bezenmiş çantalar, geniş kenarlı şapkalar, karamel renkte iri taşlı kolyeler ve iri desenli ipek fularlar, grafik desenli maskülen kravatlar, retro desenler, parlak renkler, materyallerde ise; doğal ahşap, eskitme pilili deriler, süet ve deri yamalar, zincir çanta sapları, kapitone ve kadifeler ön plana çıkıyor.

Future Noir: Geleceği yaşatan göz kamaştırıcı modern bir hikayeye sahip Future Noir. Sade modeller canlı renklerle modernize edilirken aynı zamanda metal süslemelere yer veriliyor.

Parlak pullarla işlenmiş kanvas çantalar, iri boncuklu kolyeler, süslemeli portföy çantalar, altıgen lame bilezikler, geniş metalik renklerde elastik kemerler, parlak ve ışıltılı yüzeyler tasarımlarda ön plana çıkarken,zincirler ise özellikle takılarda en çok kullanılan malzeme olarak yer alıyor.

Koleksiyonda mor ve tonları, gece mavisi, fuşya ve metalik ışıltılarla tonlandırılmış siyah renkler hakim olurken,bu derin tonlara turkuvaz, kahve ve neon ışıltıları da eşlik ediyor.

Baskılı, iri kanvas çantalar, kalın örme şapkalar, çiçek dokumalı kelepçe bilezikler ve metalik renklerde çapraz çantalar ön plana çıkıyor. Gündelik ürünlerde gri ve tonları uçuk lila ve mavi renkleriyle tonlandırılıyor. Gece aksesuarlarında ise metalik renkler kendini belli ediyor.

Koleksiyon detayları, eskitilmiş dokular, çelişen dokuma kumaşlar, yumuşak süetler, buruşturulmuş deriler, yıkanmış kanvaslar, birbirine tezat biyeler, büyük fermuarlar; grafik desenler, düz ve bloklar halinde payetler, varaklı baskılar, balmumundan dokular ve el örgüleri ile ortaya çıkıyor.

Magpie: Romantik ve feminen detayların ön plana çıktığı Magpie koleksiyonu iri metalik çantalar, sallantılı kristal küpeler, eski tarzda kadife portföy çantalardan oluşuyor. Gümüş ve siyahın yanı sıra doğal naturel renkleri içeren ürünler, mat, pudralı, yumuşak süetler, katlı kumaşlar ile origamiden esinleniyor. Kumaş detaylarında, metalik işlemeler ve taş süslemeler vazgeçilmezler arasında yer alıyor.

Ayakkabılar: Modern ve vintage tarzdaki ayakkabılar naturel ve parlak renklerde göz alıyor. Gündüz için dore şerit süslemeli mor süet ve tüvit babetler, topuklu önü yuvarlak ayakkabılar yer alıyor. Gece için ise; süet ya da huni topuklu ayakkabılar ile gümüş taş süslemeli minik topuklu ayakkabılar kıyafetleri tamamlıyor.

İç Giyim: Bu kış sofistike görünümlü iç çamaşırları, hem koyu renklerle hem de beyaz ve uçuk pembelerle takım yapabilme olanağı sağlıyor. Spor iç çamaşırları saten ve dantelli modeller ile kombinlenebiliyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.