Journey İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda…

Modaya her sezon kendi rengini katan Journey, 2009 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu ile gökkuşağının tüm ışıltısını ve enerjisini hanımlarla buluşturuyor…

Journey koleksiyonuyla son trendleri yakından takip eden bayanlar, ilkbaharın romantizmini ve renklerin sıcaklığını kıyafetlerinde taşıyacaklar.

Gün içinde rahatça kullanabileceğimiz takımların yer aldığı Journey koleksiyonunda, iş yaşamında da sık tercih edilen ve genelde bedene oturan klasik takımlar bu sezon yaka ve kup detaylarıyla ön planda! Saten ve düz dokumalı kumaşların hakimiyetindeki bu takımlar, kısa ve uzun kollu ceket seçenekleriyle dikkat çekerken pastel tonlardan parlak yaz renklerine kadar bir çok renk alternatifiyle de hayranlık uyandırıyor.

Pileli ve bol kesim pantolonların yanında yine dar kesim pantolonlar da oldukça gözde! Pantolon yerine etekleri tercih edenlere ise pilise ve biye detaylarıyla hareketlendirilen eteklerin zarifliğine bayılacak…

Şal ve minik çiçek desenlerinin renklendirdiği tunik ve bluzlar, düşük omuzları, balon kolları ve büzgüleriyle çok çarpıcı! Asaletiyle büyüleyen Journey gömlekleri ise kemer, fiyonk ve farbela detaylarıyla farklı bir hava kazanıyor. Pembe, mavi, sarı, yeşil, mor ve kırmızı gibi birçok renk seçeneği olan bu modeller vazgeçilmeziniz olacak…

Elbisenin havası bu sezon Journey ile değişiyor. Gömlek ya da ceketle kombinlenebilen dar kesimli, vücudu saran jileler ofis şıklığınızın tamamlayıcısı olacak. Çiçekli yaz elbiseleri gündüzleri kurtarıcınız olurken, zarif saten elbiselerle gecenin en şık bayanı siz olacaksınız.

Journey, 2009 İlk Bahar – Yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden çekici ürünleriyle siz stil sahiplerini bekliyor…

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.