...

Columbia ile Yürüyüş Zamanı

Outdoor denildiğinde akla gelen ilk isim Columbia, yazın en sıcak günlerinde serin alternatifler sunuyor. Yaz sezon koleksiyonunda yer alan teknoloji ağırlıklı giysiler, rahatlık ve şıklığı aynı anda sunuyor.

Erkek Koleksiyonu
Teknoloji ve konforu bir arada sunan Columbia deniz şortları, bermuda şortlar, t-shirtler ve terlikler rahatlığın keyfini yaşatırken, lacivert, yeşil, gri ve bej tonları koleksiyonda ön plana çıkıyor.

Islak yüzeylerde kullanılabilen ve kaymayan tabana sahip terlik koleksiyonu, üst yüzeyi çabuk kuruma özelliğine sahip nubuk ve deri. Spesifik aktiviteler için beş farklı kauçuk bileşiği içeren Omni-Grip® Columbia’nın seçkin, tescilli çekiş teknolojisi. Kalıptan çekilmiş EVA ayakkabı tabanı tamponlama ve konfor sağlıyor.

Columbia t-shirt koleksiyonunda yer alan ürünler çabuk kuruma özelliğine sahip ve ultraviole ışınlarında % 93 oranında koruma sağlayan modeller büyük ilgi görüyor. Ağırlıklı pamuktan üretilen kargo şortlar yürüyüşü kolaylaştırırken gömlekler Titanium, Omni Dry özelliklerine sahip. Deniz şortları ise microfiber özellikleri ile tercih sebebi oluyor.

Bayan Koleksiyonu
Yeni sezon koleksiyonunda Columbia sportif kadınların vazgeçilmez markası olmayı sürdürüyor. Canlı renk seçenekleri ile ön plana çıkan Columbia, outdoor aktivitelerinde de şık olunabileceğini kanıtlıyor. Koleksiyonda bermuda şortlar, t-shirtler ve terlikler yer alıyor.

Omni Grip, iz bırakmayan, darbe emici, kaymama özelliklerine sahip terlik koleksiyonu antimikrobik ve koku yapmıyor. Nubuk üst ürüne ayrı bir hava verirken iç tabanda deri çalışılmış. Tabana konfor sağlayan EVA özelliğine sahip ürünler ayrıca omni fresh.

Moda renkler ile göz dolduran t-shirtler teknolojik özellikleri ile de ön plana çıkıyor. Günlük kullanım için dizayn edilen bu ürünler % 100 pamuk. Şortlarda ise; vücudu saran kesimler ile sportif giyimden hoşlanan hanımların da şık olması sağlanıyor.


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.