...

Goldaş Forever & Together Koleksiyonu

Herkesin peşinden koşup durduğu aşk, iki insan arasındaki en özel ve tutkulu duygudur. Aşkın büyülü alevinin hiç sönmemesi için sevgi sözcükleri kadar karşı tarafa aşkını hatırlatmak, senin için ne kadar özel olduğunu anlatmak gerekir. Pırlantaların dili yoktur ancak sonsuz ışıltıları ile aslında çok şey anlatırlar. Goldaş, Sevgililer Günü’ne özel tasarladığı, Forever&Together Koleksiyonu ile “sonsuza kadar birlikte” mesajı veriyor.

Goldaş’ın, Forever&Together adını verdiği özel tasarımlı yüzükleri, sözlerden çok daha fazlasını anlatıyor. Birbiri için çarpan kalplerin buluşmasının altınla simgelendiği yüzükler, aşkın taşı tek bir pırlanta ile tamamlanıyor. Yüzüklerin içinde beyaz, pembe ve sarı altından bir halka yer alıyor. Bu halka, aşk ve güzelliğin yanı sıra sonsuz birlikteliği sembolize ediyor. Aşklarının sonsuza kadar sürmesini dileyenlere özel tasarlanan Forever&Together Koleksiyonu, yüzyıllardır aşkın değişmeyen taşı pırlantanın büyülü dokunuşuna sahip.

Aşkta ilk günkü heyecanı korumak, aşkı bulmak kadar zordur. Sevgililer Günü, aşkları canlı tutmak için güzel bir fırsat sunuyor. “Sonsuza kadar birlikte” demek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey, Goldaş’ın Sevgililer Günü’ne özel tasarımlarına bir göz atmak.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.