...

Goldaş Venüs Koleksiyonu

Goldaş

Goldaş’ın aşk ve güzellik simgesi Venüs’ten ilham alan yeni koleksiyonu ışıltılı ve cazibeli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Gökyüzünün en parlak yıldızı olan Venüs, Goldaş tasarımcıları tarafından parıltılı bir koleksiyona dönüştürüldü.
Mitolojide aşk, güzellik ve cazibeyi simgeleyen Venüs, yoğun olarak kullanılan ölümsüz aşkın taşı pırlanta ile birlikte yorumlandı. Koleksiyonun serilerinde merkezde kullanılan taşların taşıdığı anlam kendilerini çevreleyen pırlantalarla vurgulandı. Venüs’ün, gönül alıcı güzelliği ve cazibesini yansıtan Goldaş Venüs Koleksiyonu, pırlanta ve doğal taşların büyüsüne kapılmaya davet ediyor.

Venüs Koleksiyonu’nda pırlantaya asaletin taşı ametist, huzurun simgesi blue topaz ve smoky topaz, güzel düşleri sembolize eden sitrin ile bolluk ve bereket taşı peridot eşlik ediyor. Modern ve yalın güzelliği ile öne çıkan koleksiyon kolye, küpe ve yüzükten oluşuyor.

Kendinizi biraz şımartmak ve tıpkı Tanrıça Venüs gibi tüm hayran bakışları üzerinizde toplamak için size en yakın Goldaş mağazasına uğramanız yeterli. Mağazalar hakkında bilgi için ihtiyacınız olan tek adres www.goldas.com.

GoldaşGoldaş

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.