Assortie’den “Aşk Cambazı” Kolyeler


Aşk için kimi zaman, ip üstündeki cambaz misali her şey yapılır. Bazen bir aşk şiiri yazılır sevgili için, bazen çok özel bir hediye alınır. Yapılan her ne olursa olsun, hepsi onu biraz daha mutlu etmek içindir. Assortie, sevgilisine aşkını kanıtlamak için elinden gelen her şeyi yapanlara özel hazırladığı ‘Aşk Cambazı’ kolye tasarımları ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyor.

Aşk için yapılan cambazlıkları, esprili bir yolla anlatmak için tasarlanan kolyeler, duyguların yoğunlaştığı 14 Şubat’ta sevgiliniz için güzel bir sürpriz olacak. Sevenlerin içindeki çocuksu duyguları açığa çıkaran tasarımlar, aşkı hem şık hem de eğlenceli bir dille anlatma fırsatı sunuyor. Sevgililerin en özel günü olan 14 Şubat’ta, Assortie Aşk Cambazı ile ister ay ışığında romantik bir sevgili, ister yıldızların altındaki salıncakta aşkı için şiirler yazan bir sevdalı, isterseniz kalbini sevdiğinin ellerine bırakmaya hazır bir âşık olabilirsiniz. Bu özel günde size düşen tek şey, Aşk Cambazı kolyelerden birini seçip, aşkınızın hikâyesini anlatan figürü ona hediye etmek.

Aşkın en güzel simgesi olan kalp figürünün ön planda tutulduğu tasarımlar, gümüşün ışıltısıyla aşkın büyüleyici çekiciliğini yansıtıyor. Assortie Aşk Cambazı, aşkı tüm saflığı ile yaşamak ve bu özel duygunun eğlenceli yanını ortaya çıkarmak isteyenlerin yüzünde güzel bir gülümseme bırakacak. Kalbini sevgilisine sunan her âşık gibi siz de aşkınız uğruna yaptığınız cambazlıkları ona anlatmak ve kalbinizden geçen sevgi mesajını, romantik ve eğlenceli bir yolla iletmek için Assortie mağazalarını ziyaret etmeniz yeterli.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.