...

Goldaş’ın Anneler Günü’ne özel koleksiyonu

Anneler dünyanın en özel ve değerli varlıkları. Annelere duyulan sevgi ve minnettarlığı anlatmak çok zor olsa da yapılacak güzel bir hediye seçimi ile onları ne kadar çok sevdiğimizi gösterme şansımız var. Bu yıl annenize inci ve pırlantanın büyülü güzelliğini hediye etmeye ne dersiniz? Goldaş’ın Anneler Günü’ne özel koleksiyonu ile bu şansı yakalamanız çok kolay.

Goldaş Anneler Günü Koleksiyonu’nda, annelerin değerini anlatmak için sonsuz sevginin taşı pırlanta ile masumiyet, saflık ve doğallığı simgeleyen inci kullanıldı. Bir annenin en değerli varlığı ve onlar için en büyük armağan olan çocukları gibi inci de eski inanışlarda tanrıların armağanı olarak kabul edilirdi. Annelerin karşılıksız ve sonsuz sevgisini simgeleyen pırlanta ise ışıltısı ile bu bağlılığın sembolü olmaya aday. Anneler Günü’nde annesini mutlu etmek ve aralarındaki güçlü sevgi bağını göstermek isteyen herkes pırlanta ve incinin zarif beraberliğini yansıtan tasarımlar arasından zevkli seçimler yapabilecek.

Goldaş tasarımcılarının annelere özel tasarladığı koleksiyon, annelerin güzelliğine güzellik katacak göz alıcı takıları ile dikkati çekiyor. Sizden her koşulda sevgisini esirgemeyen annenize verebileceğiniz en değerli armağan elbette ki sevginiz. Bu sevgiyi her koşulda sunmanın yanı sıra onu bir parça daha mutlu etmek için Goldaş’ın Anneler Günü Koleksiyonu’ndan bir hediye seçmeyi de ihmal etmeyin. Goldaş’ın inci ve pırlantanın süslediği bu çok özel tasarımları annenizle aranızdaki sevginin sonsuza kadar süreceğinin şık bir kanıtı olacak.

Annesine, şıklığı kadar hikâyesi ile de farklı bir hediye vermek isteyenler için…



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.