...

Yeniyıl Hediyeniz Goldaş’tan

Herkesi yeni bir yılı karşılamanın heyecanı ve neşesinin sardığı bugünler, sevdiklerimize alacağımız hediyelerin telaşını da beraberinde getiriyor. Hem güzel ve farklı bir hediye arıyor hem de yılbaşı gecesi giyeceğiniz kıyafeti zevkli bir takı ile bütünlemek istiyorsanız, Goldaş’ın yeni yıla özel tasarladığı koleksiyonunu mutlaka görmelisiniz.

Gökyüzünün büyülü mucizesi kar taneleri, Goldaş’ın yılbaşına özel hazırladığı koleksiyonu ile şık birer tasarıma dönüştüler. Yeryüzüne düşen kar tanelerinin her biri birbirinden farklıdır. Muhteşem güzellikleri ile benzersiz olan kar tanelerinden esinlenen Goldaş Kar Taneleri Koleksiyonu, sizi masalsı bir dünyaya davet ediyor. Beyaz ve sarı altın olarak tasarlanan koleksiyonda, pırlanta seçeneği de unutulmadı. Pırlantanın ışıltısının aydınlattığı kar taneleri sevgisinin ölümsüz olduğunu anlatmak isteyenlere özel.

Goldaş’ın yılbaşına özel koleksiyonu ile gökyüzünden düşen kar tanelerinden biri sizin ya da sevdikleriniz için olsun. Yılbaşı gecesi, kolyenizi ya da küpenizi takarken bir dilek tutmayı da unutmayın.

Kar Taneleri Koleksiyonu, diğer hediye seçenekleri ile birlikte Goldaş mağazalarında sunuluyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.