...

Bayram veYılbaşı hediyeniz REFLECTIONS’tan

Reflections iç çamaşırlarıBayram veYılbaşı hediyeniz REFLECTIONS’tan”

“Rahatlığınız ve Şıklığınızdan Ödün Vermeyiniz ”

Özgün Çamaşır Tic.Ltd. Şti. resmi olarak 1992 yılında kurulmuştur. Firma sahibi Mehmet ÖZGÜN olup, şirketin geçmişi 1947 lere dayanmaktadır. 1996 yılı REFLECTIONS markasıyla iç giyim üretimine başlayıp, Türkiye genelinde satış ağına girmiş ve sektörde yerini korumaktadır. Üretimlerinin %50 si iç piyasa, kalan %50 sinide ihracat olarak paylaştırmaktadır. Özgün Çamaşır REFLECTIONS markası ile iç giyimde yurt içi genelinde 500 satış noktasında yer almaktadır. Firma yurt içinde son iki yılda 5 REFLECTIONS mağazalar zincirini oluşturup, 2008′in ilk yarısında 4 mağaza daha ekleyecektir. Özgün Çamaşır REFLECTIONS markası ile iç giyimde yurtdışında 28 ülkede satış noktasında yer alıp, son iki yılda firma yurtdışı 4 REFLECTIONS mağazalar zincirini oluşturup, ayrıca 3 mağazada frenchising olmakla beraber, 2008′in ilk yarısında 2 frenchising mağazası daha eklenecektir. REFLECTIONS ürünleri yurtiçi ve yurtdışında A kategorisindeki bayanlara hitap ediyor. Ayrıca satışta yurtiçi iç giyim sektöründe kendi kulvarındaki ilk üç marka içinde yerini alıyor. İç giyim pazarının %50 si Özgün Çamaşır tarafından karşılanıp, diğer % 50 si kendi katagorisindeki diğer markalar aralarında paylaşılmaktadır. Özgün Çamaşır kendi üretim güvencesiyle iç giyim sektörüne kaliteli model ve tasarımları ile yeni bir soluk getirdi.

Reflections iç çamaşırları

2007 – 2008 REFLECTIONS iç giyim koleksiyonu İmaj ve katalog çekimleri Carlos ALSINA tarafından, iki manken eşliğinde gerçekleştirilmiştir. Tesçilli güzeller Hollanda’lı Laura UGALDE ve İspanyol Susanna MORENO verdikleri profösyonel ve cüretkar, pozlarıyla iyi bir performans gösterdiler. Büyüleyen güzellikleri ile İmaj ve katalog çekimleri 20 kişilik ekiple 4 gün sürdü. Tescilli güzeller yurt dışında ELLE, MARIE CLARIE, VOGUE gibi birçok dergiye kapak olmuşlardır.

Reflections iç çamaşırları
REFLECTIONS kadında dişiliği ön plana çıkaran, romantik ama seksi şıklığı ile bayanların kendilerini yeniden keşfetmesini sağlayan bir markadır ve modelleri ile kadının ilgisine odaklanmaktadır. Özgürlüğüne düşkün çağdaş metropol kadını tercihi olan REFLECTIONS ile arasındaki engelleri kaldırıyor. Artık kadınlar daha seksi ve rahatlığı ile tercih ediyor. Çünkü REFLECTIONS modelleri kendini özel hissttiren kusurları kapatan ve ortapedik kesimli modellerden oluşmaktadır. Her kadın için güzel ve bakımlı olmanın önemli bir ayrıntısı, iç çamaşırlarında gizlidir. Kadının beğenisine hitap eden REFLECTIONS koleksiyonunda yer alan tasarımların oldukça çeşitli alternatifleri bulunuyor. REFLECTIONS iç giyim de tüm kumaş ve aksesuvarlar yurt dışından tercih edilip, kumaşlar, kalıplar ve kullanılan malzemenin kalitesiyle Türkiye genelinde emin ve hızlı adımlarla ilerliyor. Fransız dantellerinden oluşan sütyen, külot ve stringler bize geçmişi çağrıştıran koleksiyonunda farklı bir zerafet sergiliyor. Aksesuarların desenin kendi içindeki küçük bir detayıyla uyum sağlanması göze çarpıyor. REFLECTIONS zamana karşı stil bir duruş. Kalite ön planda tutularak hazırlanan, A katagorisi bayanlara hitap eden koleksiyon siz hanfendilere, ama herzaman bakımlı ve stil sahibiyseniz, elit çizginizi sonuna kadar yansıtan REFLECTIONS iç giyim tam size göre.

2007 – 2008 REFLECTIONS koleksiyonunda 17 – 40 yaş arasında bayanlara hitap eden tasarımlar bulunmaktadır.

Reflections iç çamaşırları

Modeller; Fantazi-Klasik-Abiye-Spor dan oluşan ürünler, Sütyen, Bustier, Camisole, Strig külot, Külot, Jartier, Body Kombinezon dan oluşmaktadır.

Aksesuarlar; Fransız danteli ve, Brode, Swarovski taşlar, Pullar, Boncuklar, İnciler, Kumaş güller, fiyonklar koleksiyonda bulunmaktadır. Danteller; Fransa ve Avusturya’dan tercih edilmiştir.

Renkler; Koleksiyonda tüm renkleri kombine ederek değerlenmiştir.

Kumaşlar; Belçika, İtalya ve İspanya’dan özel kumaşlar tercih edilmiştir. Koleksiyonda saten, şifon tüller, koton, jarse, tül, likra kumaşla, kendinden jakarlı, desenli lame baskılı, renkli geometri desenler, puantiye ve ekoseli kumaşlar koleksiyoda bulunmaktadır. Koleksiyon rahatlığı ve özgürlüğü şıklıkla birleştirirek farklı çizgiler sunuluyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

6 Yorum -> “Bayram veYılbaşı hediyeniz REFLECTIONS’tan”

  1. müjgan :

    ben sizi meşgul ediyorum biliyorum ama reflection markalı iç giyimleri satan bir yer bulamıyorum, internetten aradığımda siz çıkıyorsunuz…lütfen rica ediyorum wn azından web adresi yada tel. ulaşabileceğimiz herhangi bir şeyi mail adresime gönderirseniz çok seviniim..iyi çalışmalar

  2. adile :

    mağazalarınızı blamıyoruz lütfen ad. bildirin

  3. seçil :

    acaba fabrikayla iletişime geçebileceğim bir tel gönderebilirmisiniz

  4. zehra :

    merhaba.
    reflections a ait mağazaların bi kaç tanesini fabrikasını arayarak buldum.
    yakın zamanda gideceğim inşallah.
    bazı ykm lerde varmıs.

  5. merve :

    cevahir ykm de bikinileri var ancak ic camaşirlari varmi bilmiyorum

  6. mujgan ercanli :

    merhaba hanimlar beyler ben almanya solingen de yasiyorum ve reflections markali iccamasirlarini nerden edinebilecegimle ilgili olarak markanin satis noktalarini nette bulamadim. bu markanin satis yerlerini veya fabrika telefon numarasini bilen varsa allah askina bana da yazsin veya buraya yorumlara yazion lütfen.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.