Şanslı ve huzurlu bir yıl için hediyeniz Goldaş’ta

Yılbaşı gecesi, 2009’da gerçekleşmesini istediğimiz dilekleri peş peşe sıralayacağız. Eğer sizin de dileğiniz şanslı, mutlu, huzurlu bir yıl geçirmek ve kem gözlerden uzak kalmaksa, Goldaş vitrinlerinde yerini alan yılbaşı özel tasarımlarını mutlaka görmelisiniz. Pırlantanın ışıltısına, simgesel anlamlarıyla da özel ametist, blue topaz ve incinin eşlik ettiği Goldaş Yılbaşı Koleksiyonu, hediye seçiminde kararsız kalanların işlerini kolaylaştıracak.

Sonsuza kadar sürecek, güçlü bir sevginin sembolü pırlantanın kullanıldığı Goldaş tasarımları, kolye, küpe ve yüzüklerden oluşuyor. 2009 takı ve aksesuar modasından izler taşıyan tasarımlar son derece zarif ve göz alıcı bir tarza sahip. Tasarımların merkezinde yer alan ametist ve blue topaz taşların, pırlanta ile bütünleştiği kolyeler, altın ışıltılarla süslendi. Minik pırlanta taşların sardığı yüzüklerin ortasında ise tek taş pırlanta, ametist ve blue topaz kullanıldı. İnci kolye ve küpeden oluşan set, Goldaş Yılbaşı Koleksiyonu’nun zarif çizgisini tamamlarken sadelikten vazgeçemeyenler için de farklı bir seçenek yaratıyor.

Asaletin ve soyluluğun taşı olarak bilinen ametistin iyi şans getirdiğine inanılır. Nazara karşı koruyan ametist, dışarıdan gelen yoğun enerjiyi üzerinizden uzaklaştırır. Blue topaz, onu taşıyana huzur verir. Erdem simgesi inci, duygu ve düşünce dünyasında temizliği sağlar, huzur getirir. Pırlanta ve doğal taşların uyumunu yansıtan Goldaş takıları ile şans, huzur ve mutluluk 2009’da hep yanınızda olacak.

Özgün tasarımları ve kalitesi, Goldaş’ı yılbaşı hediye alışverişinde uğramadan geçilmemesi gereken adresler arasına koyuyor. Goldaş mağazalarında hediye seçeneğinin sınırsız olmasını da unutmamak gerek. Özellikle erkekler için şık bir hediye bulmak her zaman düşündüğünüz kadar kolay olmaz. Kravat denilince ilk akla gelen, dünyanın moda merkezleri İtalya ve Fransa’da Goldaş için tasarlanan, yüzde 100 ipek kravatlar görülmeye değer. Sezonun renk ve desenlerini taşıyan kravatlar kadar gümüş tokalı deri kemerler, oniks ve pırlanta taşlı gümüş dolmakalemler, gümüş kulplu deri anahtarlık ve yine gümüşten üretilen puro aksesuarları da özel bir hediye vermek isteyenler için ideal.

Goldaş’ın yılbaşı özel tasarımları ve diğer hediye seçenekleri, Goldaş mağazalarında görülebilir. Bunun için tek yapılması gereken, www.goldas.com’ı ziyaret etmek.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum to “Şanslı ve huzurlu bir yıl için hediyeniz Goldaş’ta”

  1. Esra :

    Hepside çok güzell :))

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.