Goldaş’tan altın ve gümüş tasarımlar

Goldaş, takı ve aksesuar meraklılarına altından gümüşe farklı seçeneklerin sunulduğu yepyeni koleksiyonlar armağan ediyor. Özgün hikâyeleri ile öne çıkan koleksiyonlar, seçimini farklı tasarımlardan kullananlar için ideal.

Goldaş’ın gümüş koleksiyonlarından ilki Kafes adını taşıyor. Esaretin simgesi kafesin, zarif biçimde takıya uyarlandığı koleksiyonda, gümüş olarak tasarlanan kafesin dışına taşan büyük taş özgür ruhun simgesi haline geliyor.
“Gül bahçesi” anlamına gelen Gülistan Koleksiyonu’nda eski ve yeni modern tasarımlarla harmanlanıyor. Gümüş takıların üzerine özenle işlenen ve gül bahçesini andıran çizgiler, klasik ve modern tarzı bir araya getiriyor. Koleksiyonda kullanılan pencere formunun umudu simgelediğini de belirtelim. Geçmişin masalsı anlatımını da içinde barındıran Gülistan Koleksiyonu kolye, yüzük, küpe ve kelepçe bileklikten oluşuyor.

Goldaş tasarımcıları, Elma Koleksiyonu’nda, çok sevilen bir meyve olmanın ötesinde, ona yüklenen sembolik anlamla da özel olan elmayı ana öğe olarak kullandı. Altın olarak sunulan koleksiyonda, elma çekirdeği kalp şeklindeki kırmızı bir taş ile tasarlandı. Elma formuna farklı bir yorum getiren koleksiyonda şık görünümleri ile dikkati çeken kolye, küpe ve yüzükler yer alıyor.

Goldaş Kesit Koleksiyonu’nda, alışılagelmişin dışında bir yaklaşımla, endüstride kullanılan kesit görünümü takıya yansıtıldı. Gümüş olarak hazırlanan tasarımların orta bölümünde ise altın kaplama uygulandı. Kişilerin karakterleri ve ruh hallerinden yola çıkılarak oluşturulan koleksiyonda yer alan kesitler, dışa dönük ve şeffaf kişiliği simgeliyor. Modern takılardan hoşlananların çok beğeneceği koleksiyondaki yüzük, küpe, bilezik ve kolyeler arasından zevkli seçimler yapılabilir.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar