...

Assortie ile yılbaşı gecesinin yıldızı siz olun!

Yenilikçi bakış açısını günün trendleri ile buluşturan Assortie, herkesin farklı umutlarla beklediği yeni bir yıl için birbirinden şık takı ve aksesuarın yer aldığı koleksiyonlar hazırladı. Yeni yılda sevdikleriniz ve kendiniz için aradığınız çok özel hediye seçeneklerini Assortie’nin yılbaşı koleksiyonuda bulacaksınız.

Yeni yıla nasıl girilirse bütün bir yılın o şekilde geçirileceğine inanılır. Assortie, yılbaşı gecesi dilediğiniz tarza bürünmenizi sağlayacak takı ve aksesuarlarla tanışma fırsatı sunuyor. Assortie’nin pek çok alternatifin bir arada sunulduğu yılbaşı koleksiyonu ile yeni bir yıla, isterseniz ışıltılı ve göz alıcı bir tarzda, isterseniz sezonun renk ve doku şıklığını yansıtan klasik detaylarla merhaba deyin. Rüya gibi bir yılbaşı gecesine hazırlanırken Assortie’nin yeni yıl koleksiyonu ile gecenin yıldızı siz olun.

Assortie, yılbaşı gecesinin ışıltısına yakışır tarzda hazırladığı takıları ile bu özel gecede abiye kıyafet tercih edenler için farklı alternatifler yaratıyor. Kadınlar için takılar kadar vazgeçilmez olan çantalarda da pırıltı ön planda tutuldu. Güçlü ve derin tonların yaratıcılıkla birleştirildiği çantalar büyük boy ve portföy seçenekleri ile yılbaşı hediye seçiminde de kolaylık sunuyor.

Assortie kış aylarının kurtarıcısı şal, atkı, bere ve şapkaları da unutmadı. Çiçek motiflerinin süslediği bere ve atkıların yanı sıra yılbaşı gecesinde içinizi ısıtacak şallar Assortie kadınına sezonun renk cümbüşünü yaşatıyor. Yılbaşının ruhunu yansıtan özel bir hediye arayanlara Assortie’nin yılbaşı figürleri ile süslenen esprili çoraplarına göz atmalarını öneriyoruz.

Yeni yılda dileğiniz ışık saçan Assortie kadınlarından biri olmak ise doğru yerdesiniz.


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.