Goldaş bu yaz rengarenk

GoldaşGoldaş vitrinleri rengârenk tasarımları ile ilkbahar-yaz sezonuna hazır. Güneşin yüzünü göstermesiyle, hepimizi baharın coşkusu ve heyecanının sardığı bugünlerde, Goldaş’a uğramadan yeni sezon alışverişinizi tamamlamayın. Kelebeklerin uçuştuğu mağazalarda, eğlenceli ve renkli sürprizler sizleri bekliyor.

Sezonun trendlerini yansıtan; kelebek, çiçek ve meyve formlarının renkli taşlar ve pırlantanın ışıltısı ile süslendiği Goldaş tasarımları, bahar kadar neşeli, bahar kadar renkli, bahar kadar canlı… Farklı tasarımlardan hoşlananlar, kelebek, elma, armut ve kiraz formunun öne çıktığı takılar arasından zevkli seçimler yapabilir. Pırlantanın ışıltısına eşlik eden doğal taşlar renkleri kadar sembolik anlamları ile de koleksiyona ayrı bir canlılık getiriyor.

Doğal taşların gizemli etkisine inanıyorsanız, Goldaş’ın yeni koleksiyonuna göz atmadan karar vermemenizi öneriyoruz. Peridot bolluk ve bereket taşı olarak kabul edilirken, umudun da taşıdır. Blue topaz huzuru, sitrin ise güzel düşleri simgeler. Mor rengi ile yüzyıllardır aristokrasinin simgesi olan ametistin, nazara ve dışarıdan gelen yoğun enerjiye iyi geldiğine inanılıyor. Kutsal ruhun simgesi kabul edilen ametist, şans da getiriyor. Koleksiyonda kullanılan bir diğer taş safir ise ruh sağlığının ve sadakatin taşı olarak biliniyor. Safirin, takan kişiyi kin ve nefret gibi kötü duygulardan arındırdığı, ruhun saflığını simgelediği ve sadakati artırdığı ifade ediliyor.

Goldaş’ın ilkbahar-yaz koleksiyonlarını görmek için; size en yakın Goldaş mağazasına uğramanız yeterli. Goldaş mağazaları ile ilgili bilgi almak içinse www.goldas.com adresine girebilirsiniz.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.