...

COLUMBIA giyen beyler kışı sabısızlıkla bekliyor!

Sonbahar geldi, şimdi dolaplar da değişiklik vakti… Columbia giyimine özen gösteren, görüntüsü ile tarzını vurgulamak isteyen erkeklere pantalonları, montları, gömlekleri ve ayakkabıları ile şık ve rahat bir dünyanın anahtarlarını uzatıyor.

Havaların soğuması ile birlikte kanvas pantalonlar yerini kadifelere bırakıyor. Columbia Logsden kadife pantolon kaliteli kumaşı, rahat kesimi ile bu kış erkeklerin en çok tercih ettiği kıyafetlerinden biri olacak. Bu şık pantalonu Columbia Pile Drive gömlek ile tamamlayarak, kış aylarında soğuğa karşı kendinizi koruyabilir, aynı zamanda sade ve modern görünümüz ile bakışları üstünüzde toplayabilirsiniz. Columbia’nın Titanium grubu bu gömlekleri teknik özellikleri ve kumaşları ile agresif outdoor performanslarında en büyük destekçiniz olacak. UPF sizi güneşin zararlı ışınlarından koruyacak ve dışarıda daha uzun sürede kalmanızı sağlayacak. Aktif kalıbı ile vücuda oturan bu gömlek ile dışarıda olmak daha zevkli!

Columbia’nın spor kıyafet serisinden Ting Kau mont, erkeklerin tüm bir kışı rahatlıkla geçirebilecekleri bir ürün. Dilediğiniz tüm kıyafetleriniz ile kullanabileceğiniz bu mont, size net ve sade bir görüntü verecek. Şehirli erkeklerin aktif açık hava yaşam biçiminden ilham alınarak tasarlanan Ting Kau mont, kendinizi rahat hissetmenizin en güzel yolu!

Columbia Sonora Mid bot ise rahat tabanlı, mükemmel destekli ve şıklığınızı tamamlayacak bir ayakkabı. Gündelik kullanımda stilini korumak isteyen, aynı zamanda ayaklarını sıcak ve rahat tutmak isteyenlerin tercihi olacak Columbia Mid bot, kaliteli deri ve süet kullanılan üst yüzeyi, sürekli destek sağlayan Contour Comfort™ ve kaymayı önleyen Omni-Grip® kauçuk tabanı ile hem rahat hem de şık.

Columbia ceket modelleriColumbia ceket modelleri
Columbia ayakkabı modelleriColumbia ayakkabı modelleri



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “COLUMBIA giyen beyler kışı sabısızlıkla bekliyor!”

  1. AYLA AKSOY :

    merhaba colobiya marka ayakkabı almak istiyorum kendi magzasının veya alabileceğim bir mağza önerseniz sevinirim

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.