...

Sonbahar / Kış Sezonunun konsepti “Royal Polo”…

U.S. Polo Assn.Özel dikişler ve aksesuarlarla polo sporunun kendine has, zaman zaman maskülen yönlerini de cesurca sergilemek için tasarlanan koleksiyonda; sarı ve turuncu tonlar, kırmızılar ve lacivert beyaz kombinasyonların yanı sıra bej, ekru, kahve, haki tonlar ile özellikle bayan koleksiyonlarındaki pembe, lila, fuşya ve mor tonlar dikkat çekiyor. Bu sezona iddialı başlayan yağ ve ördek yeşili tasarımlar da koleksiyonun en önemli parçaları arasında.

U.S. Polo Assn.; polo sporunu konu alan 2008-09 Sonbahar / Kış koleksiyonu 1.000’e yakın model barındırıyor. Kış koleksiyonundaki yenilikler arasında bu yıl ilk kez vitrine çıkacak olan çocuk koleksiyonu da var.

Sonbahar / Kış Sezonunun konsepti “Royal Polo”…

Royal Polo” konseptini yaşatan U.S. Polo Assn. 2008-09 Sonbahar / Kış Koleksiyonu, sporcuların kıyafet renklerinden, sporun kuvveti ve dayanıklılığından ilham alınarak hazırlandı. Etiketlerden askılıklara kadar bütün detaylara polo sporuna ilişkin özellikler yansıtıldı; polo topunu andıran metal rivetler ve polo sopası nakışları ön plana çıkarıldı.

Binici pantolonu, binici tarzda ceketler, sweat ve trikoların üzerinde sopa jakar ve nakışlar kullanıldı. Geniş renk seçeneklerine ek olarak; sarı tonları turuncular, kırmızılar, laci-beyazların yanı sıra taş, bej, ekru, kahve, haki tonları pembe, lila, fuşya, mor tonları ve sezona yeni eklenen yağ ve ördek yeşilleri eklendi.

U.S. Polo Assn.Yeni Ürün Grupları

Dokumalarda yıkamalı koton, yünlüler ve kadifelere baskılı koton, moleskini (şeftali dokulu, süet gibi görünen) ve balıksırtı kotonlar eklendi. Bayanlarda ise lcyra saten kotonlar ön plana çıkıyor. Desenli elbise ve bluzlar sezon modasını ön plana çıkaran diğer detaylar. Klasik ve iş için kullanılacak gömlek grubunun yanısıra ‘casual’ ve spor grupta klasik düğmeli ve farklı yıkamalı gömlekler de bulunuyor.

Mont ve kabanlardan oluşan üst giyim grubunda ise pano, tuil, koton, kadife gibi farklı alternatifler var. Trikolarda özellikle koton ve kaşmir grubu; jakarlı, altın, gümüş ve bakır desenli olanlarla birlikte, basic triko grubunun yeni üyeleri.

U.S. Polo Assn.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.