...

U.S. Polo’dan Sevgiyle Seçilmiş Hediyeler

U.S. Polo’dan Sevgiyle Seçilmiş Hediyeler

Sofistike spor çizgileri, kışın en renkli ve sıcak koleksiyonu ile U.S. Polo Assn.’de birbirinden şık ve rahat tasarımlar sevdiğiniz kişi için seçilmeyi bekliyor.

Tüm ürünlerinde %50’ye varan sezon sonu indirimi uygulanan Us Polo mağazalarında; “Royal Polo” konseptiyle oluşturulan 1.000’e yakın model bulunuyor.

Us Polo, Şubat ayı itibariyle müşterilerini 2009 İlkbahar – Yaz koleksiyonu ile de buluşturacak.

“light summer” konseptiyle hazırlanmış yepyeni ürünlerden birini hediye ederek, sevdiğiniz kişiyi kış günlerinde yaz modası ile önceden tanıştırma imkanı bulacaksınız.

Cam göbeği, kavuniçi, pembe ve mavi tonlarının hakim olacağı 2009 İlkbahar – Yaz koleksiyonunda trikolar, farklı kesimlere sahip pantolonlar, klasik polo yakalı t-shirt ve sweat-shirt’ler bulunuyor.

Tüm sevdikleriniz için mutlaka uygun bir hediye bulabileceğiniz Us Polo Assn. markalı ürünler; Us Polo Assn. mağazaları, Aydınlı ve Aymerkez satış noktalarında…

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.