LC Waikiki tüm şehirlileri sonbaharın tadını çıkarmaya davet ediyor…

LC Waikiki tüm şehirlileri sonbaharın tadını çıkarmaya davet ediyor.

Sonbahar/Kış 2008–2009 sezonu fotoğraf çekimlerinde ünlü modeller Lucie Prslova ve Ian Lawless’le çalışan LC Waikiki, ş ehrin ritmini yakalayan Sonbahar-Kış koleksiyonu ile yeni mevsime merhaba diyor. Koleksiyon günlük hayat ile son derece uyumlu bildiğimiz çizgisinin yanı sıra sezona özgü farklı bir bakış sunuyor.

Gündüzden geceye, evden ofise, hafta sonu gezilerinden kahve sohbetlerine her an yanınızda olan LC Waikiki, sonbaharda gardırobunuza renk katıyor.

20’li Yılların Feminen Detaylarını 70’li Yılların Gündelik Yaşamıyla Buluşturuyor…

LC Waikiki’nin sonbahar kadın koleksiyonu, 1920’lerin feminen detaylarından ve 1970’lerin gündelik giyiminden esintiler taşıyor. 1920’lerin saten ve inci detayların sıkça yer aldığı yeni koleksiyonda, o dönemlerin lüks ve zengin görüntüsünü yansıtmak için moher iplikler kullanılmış. Kemerler ve bağlama detaylarıyla bel kıvrımlarını ortaya çıkaran modeller, karma baskılar, uzun hırkalar ve İspanyol paça denimlerin birarada kullanıldığı koleksiyon 1970’leri referans alıyor. Uzun tuniklerdeki balon kollar ve kemer detayları 70’li yılları geri getiriyor.

Koleksiyon dört tema etrafında toplanıyor. Romantik, Baharat Yolu, Siyah İnci ve Zümrütüanka…

Romantik”de mor, kirli ve parlak pembe renkleri denim ile buluşuyor. Fırfırlar ve bağlar ile süslü feminen bir tarzı temsil eden koleksiyonda moher trikolar göze çarpıyor.

Etnik rüzgarlar estirecek “Baharat Yolu”, Hint etkisini bedenine yansıtmak isteyen kadınların vazgeçilmezi olarak gardıroplardaki yerini almaya hazır. Baharat tonları, Hindistan cevizi kahvesi, yanık oranj ve hardal ile hazırlanan etnik temalı giysiler altın payet ve nakışlar ile süslenmiş, egzotik bir dünya müjdeliyor kadınlara.

Çalışan kadınlar düşünülerek hazırlanan “Siyah İnci”, siyah-beyaz uyumunu mor, pembe ve siklamen ile birleştiriyor. Koleksiyon saten ve inci şıklığını sade bir çizgi ile ofise taşıyor.

Zümrütüanka” koyu denim ve maviyi, kış yeşilleri ile sunuyor. Koleksiyon gündelik sportif şık çizgisi ile dinamik kadınlara sesleniyor.



Southblue koleksiyonu her zaman olduğu gibi sonbahar da çalışan kadınların gardırobundaki yerini alıyor. Yün ve viskon karışımlı dokumalar, ince çizgili ve ekoseli dokumalar, ince trikolar, ipek karışımlı üst gruplar, denim, lycra gabardin, ekoseli dokuma, çizgili örme kumaşlar ile hazırlanan koleksiyonda, çizgili gömlekler, askeri tarz örme elbiseler ve ekose ceketler, manşetli gömlekler, bağlama yakalı bluzlar, geniş paçalı ve yüksek belli pantolonlar, kalem etekler, uzun triko hırka ve yelekler, dar paça 5 cep pantolonlar hakim yakalar, dantel, taşlı düğmeler, saten biyeler, pili ve nervürler, paçası düğmeli kapriler, içi gömlekli trikolar, deri biyeler, deri düğmeler, kadife şeritler ve taşlı düğmeler öne çıkan detay ve ürünler arasında.

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum -> “LC Waikiki tüm şehirlileri sonbaharın tadını çıkarmaya davet ediyor…”

  1. RAHİME :

    müthişsiniz ya bayılıyorum sizin kıyafetlerinize.başarılarınızın devamını dilerim.

  2. nilay :

    kıyafetler güzel..fakat kampanya zamanları belli olmuyor..sürekli indirim var..sezon indirimleri ne zaman?

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.