...

GAP 08-09 sonbahar/kış trendleri

Gap 2008 Kadın Sonbahar Koleksiyonu yumuşak, incecik ve uçuşan kumaşları kullanarak şıklığı günlük yaşama taşıyor. Koleksiyonda bermudadan, puantiyeli elbise ve uçuşan eteklere; geniş paçalı pantolonlardan, çiçekli ve çizgili gömleklere, rengarenk atlet ve hırkalara kadar vücuda mükemmel uyum sağlayan ürünler yer alıyor. Açık pembe, mavi, bordo, krem, camel gibi pastel renklerin ön plana çıktığı romantik bir koleksiyon sizleri bekliyor.

Gap’in vazgeçilmezi olan khaki pantolonların yanı sıra feminen saten ve koton bluzler ile kombinleyebileceğiniz kargo pantolonlar yazın son günlerinde vazgeçilmez bir ikili olabilir. Askılı ve fırfır detaylı incecik bluzleri sezonun bohem tarzdaki Gap jean modelleriyle kombinleyerek seksi bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kullanışlı elbise ve renkli etekler ise koleksiyonda ön plana çıkan diğer ürünler oluyor.



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.