...

U.S Polo’da Anneler Günü’ne özel %20 indirim

Özgür ve renkli koleksiyonuyla özellikle bayanların tercih ettiği U.S. Polo Assn., 01 -10 Mayıs tarihleri arasında tüm bayan koleksiyonunda %20 indirim uygulayarak anneler gününü kutluyor.

Annesini sevindirmek isteyenlere özel bir fırsat…
U.S. Polo Assn 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu
için bayanlara özel olarak tasarlanan 10 farklı kalıpta pantolondan birinde anneniz mutlaka rahat edecektir. “Exclusive Stretch Twill” özelliği ile bayan pantolonları vücut şeklini rahatça alırken aynı zamanda gün boyu konfor sağlıyor.

Ya da Business Comfort Classic koleksiyonu gömleklerle iş kadını annenizin çalışma hayatında da günlük hayatında olduğu gibi rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Ütü istemeyen, çabuk kırışmayan ve rahat kalıbı ile Business Comfort Classic gömlekler bu yaz bayanların en çok tercih ettiği ürün olacak.

Her sezon olduğu gibi bu sezon da rengarenk pike t-shirtler ve desenli trikolar da U.S. Polo Assn’nin hem konfor hem de şıklığını temsil eden klasikleri arasında yerini koruyor. 22 renk alternatifi sunan t-shirt ve trikolardan sezonun moda renklerini seçerek annenize en moda hediyeyi verebilirsiniz.

Baklavalı, ringel ve saç örgüsü trikolar ise, özellikle sezonun renkleri olan camgöbeği mavi, kobalt, su yeşili, turuncu, sarı, mor, lila, pembe ve elma yeşili tonlarından oluşuyor.

Özgür ruhlu anneleriniz için düşüneceğiniz hediye alternatifleri arasında koton yazlık elbise ve etekler de spor bir şıklık için U.S. Polo’nun detaylarını taşıyor.

01-10 Mayıs tarihleri arasında tüm U.S Polo Assn. mağazalarında yeni sezon bayan ürünlerinde Anneler Günü’ne özel %20 indirim uygulanıyor.



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.