...

Evans büyük beden modası

Evans büyük beden modelleri44 beden ve üzeri kadınlara şıklık sunan Evans bu ilkbaharda da
modanın öncülerinden olmanız için gerekli tüm vazgeçilmez parçaları size sunuyor.

İngiltere’nin önde gelen büyük beden hazır giyim mağazalarından Evans, İlk-bahar-Yaz 2008 sezonuna şıklıkla giriyor ve sezonun podyumlardaki en dikkat çekici tasarımlarını sunuyor. Evans’ın yeni yüzü Crystal Renn tarafından sergilenen yeni koleksiyon, cesur renkleri ve kadınsı tarzıyla ilkbahar gardıro-buna neşe ve canlılık katıyor.

Rahat kıyafetler farklı tarzlardan esinlenirken, 70’lerin esintisi canlı renklerdeki maksi elbiseler, sevimli baskılı üstler ve koyu mavi yüksek belli kotlarla mo-dern bir şıklık sergiliyor.
Evans büyük beden modelleri
Denizciliğin modası geçmeyen etkileri…
20’lerin Art Deco süslemeleri daha formal parçalarda öne çıkarken, etnik bas-kılar zarif şifon elbiselerde ve çan eteklerde dikkat çekiyor. Koleksiyonda ay-rıca, çizgili penyeler, işlemeli, renkli iplikten trikolar, beyaz keten gömlekler ve kırmızı boru paça kotlarla öne çıkan denizcilik etkileri göze çarpıyor.

Şıklığından vazgeçmeyen kadınlar için…


Koleksiyonun en önemli parçalarından sarı gömlek üstlü elbise beli vurgula-mak ve hatları mükemmelce ortaya çıkarmak için geniş bir kemerle kullanılı-yor. Pantolonlu takımlar ve yelekler şıklığı ön plana çıkarıyor. Yaz gardıropla-rının ayrılmaz bir parçası olan sevimli kot şortlar, şık bir pamuklu bluz, vücuda oturan kruvaze ceket ve gümüş aksesuarlı ayakkabılarla giyilerek dikkat çekici bir görünüm sağlanıyor.

Aksesuarların tamamlayıcı özelliği unutulmamalı…
Tüm harika kıyafetler, göz alıcı aksesuarlarla tamamlanıyor. Evans’daki şık aksesuarlar arasında siyah timsah derisi görünümlü, gümüş tokalı omuz çan-taları, büyük el çantaları ve altın tokalı süet çantalar sayılabilir.


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

3 Yorum -> “Evans büyük beden modası”

  1. suden :

    edd tasarımlar ince detayına kadar düşünülerek hazırlanmıs büyük beden bayanlar kıyafet bulmakta güçlük cekioruz yani sanki türkiyede herkes 38 beden sanki we 38 beden olmak zorunda sanki hernese ben büyük beden modellerin neden türkiyeden deilde yurtdısından getirildigini soruorum firmalara türk bayan modeller yabancı modellerden bin kat daha güsel örnegin normal hayatta bile yüzü cok güsel modeller bulabilirler hemde cok rahatlıkla nese ii calısmalar herkese..

  2. osman :

    Büyük beden kıyafetler genelde 50 yaş üstü bayanlara hitab ediyor.Oysa günümüzde genç bayanların giyebileceği modellerde büyük bedenlerin olması gerekiyor.günlük,spor,abiye,gelinlik,tayyör vb.

    Büyük beden kıyafetlerin artık TÜRKİYE’de üretiminin yapılıp satışa sunulması gerekiyor.kaliteye imzalarını atmış olan her firmanın atlamaması gereken önemli bir konu bu.

    Günümüz koşullarında ve gelecekte çok büyük bir pazar potansiyeli olan büyük beden kıyafet üretimine önem vermek gerekiyor.

  3. pequzhe :

    evans’a rastladığım gün benim günüm oldu malesef bulunduğum ilde mağazası yok ama yinede sezon için şehir dışına çıkılabilir teşekkürler evans…

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.