...

Büyük bedenin adresi; Evans

Büyük beden kadınlara şıklığı sunan Evans, 2007 yaz koleksiyonuyla son trendleri gardırobunuza taşıyor. Bu çarpıcı koleksiyonda, plaj kıyafetlerinden şık gece elbiselerine kadar çeşitli alternatiflerin yer aldığı üç farklı tema sunuluyor Çarpıcı renk ve desenlerle sahillerde fark yaratın… Siyah veya beyaz fon üzerine parlak pembe ve neon tonların yoğun olarak kullanıldığı Beach Rave koleksiyonunda, yaz sezonunun en canlı renkleri ile çarpıcı ve iddialı bir görünüm yaratılıyor. Baskılı ve çizgili mayolar, bunlara uygun ince askılı tunikler, kobalt mavisi pamuklu şortlar, baskılı şallar ve plaj çantaları koleksiyonun en gözde parçalarını oluşturuyor. Sıcak yaz gecelerinde hem rahat hem de şık olabilirsiniz… Modern Tribes koleksiyonunda yer alan, sıcak yaz günlerine ve şehir yaşamına uygun, özgün tasarımlar dikkat çekiyor. Eskitilmiş altın görünümü ve zeytin yeşilinin ön plana çıktığı kıyafetlerde; leopar desenli baskılar, parlak, yumuşak kumaşlarda kendini gösteriyor. Düz renkli, etnik baskılı elbiseler; burnu açık, mantar topuklu ince bantlı sandaletler veya parlak, altın rengi ayakkabılarla birlikte giyilerek sıcak yaz geceleri için ideal ve şık bir görünüm elde ediliyor.

70’lerin desenleri üzerinizde canlansın…

Hem gündüz hem de gece kullanılabilen kıyafetlerin yer aldığı 70s Paradise koleksiyonunda; tropik baskılı uzun tunikler, bu sezonun vazgeçilmez parçası olan ve vücut hatlarını mükemel bir biçimde vurgulayan üç renkli maksi elbiseler ön plana çıkıyor. Koleksiyonda yer alan kıyafetler; taşlı sandaletler, altın halhallar, ve altın kaplamalı, kalp biçiminde madalyonlarla tamamlanarak gündelik görünümden çıkarılıp şık bir görünüm kazanıyor.

Evans Mağazaları; Metrocity Alışveriş Merkezi, Carrefour Ümraniye, Cevahir Alışveriş Merkezi ve Town Center, Ankara Ankamall Alışveriş Merkezi ve İzmir Forum Bornova’da bulunuyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

17 Yorum -> “Büyük bedenin adresi; Evans”

  1. nuray aydın :

    ankara ankamaldaki evans kapatıldımı evansla irtibat kurabılecegım bır adres verırsenız cok sevınecegım.tesekkur ederım

  2. nurtas :

    hayır nuray hanım kapatılmadı.bir aylık bir süreçten sonra yeniden açıldı.kat:1 no:11(top shop ile yan yana)

  3. oben :

    izmir forum bornovadaki evans mağazası kapatıldı ve irtibata geçebileceğimiz bi adres yada tlf vermeniz mümkünmü?

  4. fatma :

    evans izmir de kapatıldı acaba tekrar açılma olasılığı var mı

  5. sibel su :

    ben 1.70 boyunda 90 kilo çok güzl bir bayanım evans kıyafetlerini giyip tanıtmak istiyorum katolok çekimlerine uygun görürseniz katılmak istiyorum teşekkürler

  6. super :

    Büyük Beden Giyim
    Pantolon,Şort,Bluz,T-Shirt,Mayo
    Teslimatta Kredi Kartınızla Ödeyin, Koşulsuz iade

  7. BÜŞRA :

    izmir bornova forumda ki evansın kapatılmadığına eminmisiniz ben nie hiç göremiyorum o benim tek mağazamdı izmirde açılmıycakmı

  8. fatma :

    izmire açılacak mı tekrar evans mağazası cvp bekliyorum…

  9. SERPİL :

    merhaba izmirde evans forum hariçinde başka şubesi yok mu orası kapattı çok kötü oldu

  10. nilgün :

    evan mağazası izmirde açıldımı çok üzüldüm kapandığı yeniden açılma ihtimali var mı cevaplarsanız çok sevinirim saygılarımla

  11. bnnnr :

    evans mayo fitaylarının ortalama ne kadr oldugunu öğrenebilir miyim ? ben internette çok arastırdım ama bır bılgı bulamadım. bilen varsa ortalama olarak bır bılgı verebılır mı?

  12. nihan :

    evans ankarada kapatıldı hiç açılmayacak mı çok merak ediyorum ve cevap bekliyorum ltfn açılsın tekrardan

  13. ayşegül :

    ben adil ışığın kuruluşundan beri ailecek müşterisiyim
    ilk şubesini kocamustafapaşad kurdu ve sonra osmanbey toptan bakırköy perakende ve artık dünyaya kendini kanıtlamış bi firma oldu ben onla gurur duyuyorum gurur duyuyorum ve bi sebepten dolayı teşekürü borç biliyorum o hep belki bi tşk bekliyo benden ama ben onun yüzüne söyliyemedim yada belki beklemiyo ama olsun aklımda kalıcağına sanaldada olsa etmiş olıyım ben onu çok seviyorum bu arada büyük bedende yapıyo artık bunun içinde tşk ediyorum

  14. ufuk hemşinlioğlu :

    ben rizedeyim şunu sormak istiyorum trabzonda evans varmı ? rizede neden bir şubeniz yok ?

  15. lucy :

    merhaba ankamall evans kapandı mı?kapandı ise başka bir yerde var mı?

  16. necibe :

    merhabalar iki gün önce ankamall evans mağzasına gittim ve büyük şokla geri dönmek zorunda kaldım.Ankaradaki mağza adreslerini bana gönderirmisiniz. teşekkürler.

  17. Havva KUYUCU :

    Merhaba
    İzmir de Evans mağzamınız Forumdaydı
    daha sonra kapattınız. Şu anda izmirde başa şubeniz yok bunu öğrenmek istiyorum.
    İlgilenip e-maille bildirirseniz sevinirim
    Saygılar

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.