...

Evans ile Büyük Bedende Yılbaşı Şıklığı!

44 beden ve üzeri kadınlara şıklık sunan Evans’ın yeni yıl için hazırladığı zengin koleksiyonda feminenliği ön plana çıkaran robadan saten bluzlar ve birbirinden şık elbiseler göze çarpıyor

Sezonun defilelerinden esinlenerek hazırlanan Evans 2007 Yılbaşı koleksiyonunda göz kamaştıran gece elbiseleri, kıyafetlerin şıklığını tamamlayan aksesuarlarla birlikte davetler ve partiler için göz alıcı ve zarif siluetler vadediyor.

Dore ve lame pullu süslemelerin ön plana çıktığı, feminen çizgiler taşıyan koleksiyonda; saten bluzlar, askılı maxi ya da dizin üzerindeki elbiseler, şık gece çantaları, parlak taşlarla süslenmiş topuklu bot ve ayakkabılarla tamamlanıyor.

Koleksiyonda siyah-beyaz-gri kombinasyonlarının yanında turuncu, mor gibi canlı renkler de kullanılıyor. Turuncu saten bluzlar, geniş paçalı siyah pantolonlarla kombine edilerek 1940’ların Katherine Hepburn şıklığı yaratılıyor.

Evans koleksiyonlarında yer alan tall serisi, boyu 175 cm’den uzun kadınlar, Petite serisi ise 160 cm’den kısa kadınlar için tasarlanmaktadır. Her iki koleksiyon da 44 bedenden itibaren moda severlere alternatifler sunuyor.

Evans büyük beden giyimEvans büyük beden giyim

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

4 Yorum -> “Evans ile Büyük Bedende Yılbaşı Şıklığı!”

  1. İCLAL ÖNGÜÇ :

    kilolu bir bayanım fakat AYDIN’da yaşıyorum. Avans katoluğu varsa her ay düzenli olarak almak istiyorum. İlginize teşk.
    İCLAL

  2. nurtas :

    sevgili aynur hanım evans katalog çalışmamaktadır.Ama evans.co.uk adresinden
    ürün çeşitlerini takip edebilirsiniz.

  3. ayten :

    merhaba,bu evans mağazalarını nerden bulabilirim istanbulda yaşıyorum istanbulda mağazası varmı?

  4. demet :

    evans için baskı yapalım online satış yapsınlar:))

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.