...

Sumak büyük beden modası

Sumak büyük benden modasıSumak‘tan sonbahar esintileri!

Sumak XL Fashion, 2008-2009 sonbahar-kış koleksiyonunda hem çalışan hem de ev kadınları için birbirinden şık kıyafetler tasarladı. Şehrin sokaklarında Sumak şıklığıyla dolaşmak isteyen büyük bedebler, Sumak mağazalarında sizleri bekliyor.

Türkiye’nin ilk büyük beden markası Sumak XL Fashion, 2008-2009 kış sezonu için hazırladığı koleksiyonla, 44 ile 58 beden arasında giyinen kadınlara kendilerini özel hissettirmeye devam ediyor.

Yazın bitip sonbaharın kendini iyiden iyiye hissettirdiği yoğun iş günlerinin geri geldiği günlerdeyiz. Kente sonbahar geldi. Çalışan, üreten, kentli, sorgulayan çağdaş kadının markası Sumak bu sezonda formları, dokusu ve işlemeleri ile bu kış boyu büyük beden giyen kadını mutlu edecek.

Kentli Kadının Tercihi…

Sumak büyük benden modası2008-2009 sonbahar-kış sezonunda kendini özgürce ifade etmek isteyen çağdaş kentli kadının ortaya koyduğu bu tavır belirgin olarak hayatımıza yansıyacak. İnce kadifeden bluz havasında ceketler ve crashlı bebe yaka ile basende oturup aşağı doğru bol inen pantolonlar. Hem modern hem feminen. Çalışan kadınlar için ideal iş kıyafeti. modern kesimler entellektüel bir doğallıkla birleşiyor. Renkler siyah ve gri tonları, kırmızı, mor, fuşya ve yeşiller bolca kllanılmış.

Pantolon paçaları dar kesim ve geniş kesim olarak seçenekler sunuyor.

Sumak XL Fashion koleksiyonuna Çengelköy ve Silivri Maxi Alışveriş Merkezleri ve Nişantaşı Rumeli Caddesinde bulnan mağazalarından ulaşılabilir.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.