...

Koçak Gold’dan farklı tasarımlar

Fark yaratanların öncüsü Koçak Gold sıradışı tasarımlarına aralıksız devam ediyor. Tasarımı ve kullanımı bakımından sıradan bilekliklerden üstünlüğünü kanıtlamış olan Yüzük Bilezik’ten sonra değişik bir ürün daha Koçak Gold kadınlarının bileklerini süslüyor.

Koçak gold takı setiKoçak gold takı seti

Vurduğunuzda bileği saran Cetvel Bilezikler hem görünüşüyle hem tasarımıyla kendini gösteriyor. İsterseniz abiye bir kıyafetle isterseniz günlük bir kazak, gömlekle hoş kombinler yaratabileceğiniz Cetvel Bilezikler’in üzeri taş işlemeli, desenli, siyah kaplamalı ve yıldız taşlı birçok modeli mevcut.

Kolda son derece estetik duran Cetvel Bilezikler kullanış açısından da son derece rahat. Klips takmakla ya da halkalarla uğraşmıyorsunuz. Bileziği kolunuza yavaşça vurmanız yeterli. Sonrasında Cetvel Bilezik kolunuza sarılmış oluyor.

Koçak gold takı setiKoçak gold takı seti

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.