...

Koçak Gold ‘un Yeni Bileziklerinde Osmanlı Rüzgarı

Geleneksel takı sanatını, modern teknolojiyle birleştiren Koçak Gold ‘dan farklı bir takı tasarımı… Yeni bileziklerde motif olarak kullanılan Osmanlı Sancağı, eskinin izini taşıyan koleksiyonlar arasında yerini aldı.

Tasarımda ve üretimde dünyanın öncü kuruluşları arasında yer alan KOÇAK GOLD , altın tasarımındaki farklı çizgisini sürdürüyor. Modern çizgilerin yanı sıra, geleneksel tarza da yer vermeyi sürdüren firma, Osmanlı topraklarında en şaşaalı dönemini yaşayan kuyumculuk sanatının motiflerini günümüze taşıyor…

Koçak GOLD ’un, sıra dışı esinlemelerle tasarladığı yeni bileziklerde Osmanlı Sancağı kullanıldı. Üzerinde mine işlemeleriyle dikkat çeken özgün model, özel kutusunda satılıyor.

Geleneksel takı sanatını, modern teknoloji ve özgün tasarımla birleştiren Koçak GOLD , kültürel değerlerimizi göz önüne alarak, birçok önemli takı modeline imza atıyor. Uzman ellerle, eski ve yeninin birlikteliği harmanlanırken, bize özgü olan her şey gözden geçiriliyor. Osmanlı topraklarında dönemin yaşam ve düşünce felsefeleriyle en parlak çağını yaşayan altın sanatı, Koçak GOLD ile hayat buluyor.

Gelenekselliğin simgelerinden biri olarak takıya anlam katan Osmanlı Sancağı, geçmişin ruhunu günümüze taşıyor. Takıda trend yaratma konusunda öncü olan Koçak GOLD, yeni tasarımındaki göz alıcı ışıltısıyla, altına farklı bir bakış kazandırıyor. Bize ait olan her şeyi titizlikle günümüze aktarırken, zengin bir kültürün izleri üzerinden yürüyor.

 

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.