...

Koçak Gold yıldızı yine parlıyor

Koçak Gold cemre koleksiyonu

Koçak Gold logoBu yıl da kuyumculuk sektörünün önemli fuarlarından İstanbul Jewelry Show 1’de yerini alan Koçak Gold fuarın yıldızı olacak.

Altın sektörünün en önemli isimlerinden Koçak Gold bu sene de kuyumculuk sektörünün önde gelen fuarlarından CNR İstanbul Jewelry Show 1’de yerini alıyor. Koçak Gold bu seneki fuarda 14 ve 22 ayar koleksiyonlarının yanı sıra bir de sürprizle geliyor. Koçak Pırlanta koleksiyonu ilk defa İstanbul Jewelry Show 1’de sergileniyor.

Koçak Pırlanta koleksiyonu en az Koçak Gold modelleri kadar iddialı tasarımlarla fuarda yerini alıyor. Tasarımlar üzerinde yine Koçak Gold esintisini ve şıklığını taşırken, pırlantanın göz alıcı ışıltısını da yansıtıyor.

Bu seneki İstanbul Jewelry Show 1 yeniliklerin sergilenmesi ve Koçak Gold’ un Dünya Altın Konseyi ile birlikte yurtiçinde gerçekleştirecekleri “Sadece Altın” adlı reklam kampanyasının kuyumcu lansmanının yapılması açısından ayrı bir önem taşıyor. Her yıl fuara ayrı bir heyecan ile katılan Koçak Gold bu yıl da kampanyalarının ve ürünlerinin tanıtımı ile katılarak yenilikçi ve dinamik bir şirket olma yapısını bir kez daha gösteriyor.

Koçak Gold sürprizleri yeni bir ürün ve kampanya ile de sınırlı kalmıyor. Bu sene 50. yılını kutlayan Koçak Gold elli yılın verdiği deneyim ve uzmanlıkla hareket ediyor, yeni koleksiyonlarıyla uzun yılların hakkını veriyor. 50. yıl kutlamaları altında yapılacak olan çeşitli sürprizler ve etkinlikler de fuara renk katıyor.

Koçak Gold ve Koçak Pırlanta Koleksiyonları İstanbul Jewelry Show’da 5 gün boyunca sergilenecek. 26 Mart’ta başlayacak olan fuar 30 Mart Pazar günü sona eriyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.