Sumak Jean koleksiyonu ile yenilendi

Sumak XL Fashion’un Kış koleksiyonu büyük beden giyinen kadınlara jean’in rahatlığını yaşatmayı amaçlıyor. Ama Sumak kadını jean’in rahatlığını altın sarısının çekiciliğiyle birleştirerek, hem spor hem şık olmanın tadını çıkarıyor.

Rahatlığın ve spor giyimin simgesi olan jean’ler, Sumak XL Fashion’un hazırladığı yeni koleksiyonu ile büyük beden giyen kadınların da vazgeçilmez kıyafetleri arasındaki yerini alıyor. Büyük beden giyinen kadınların en büyük derdi kendi bedenlerine uygun jean pantolon bulamamaktı. Sumak XL Fashion’ın 2007-2008 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan jean modelleri, altın sarısıyla daha pırıltılı hale getirip, büyük beden kadını hem sportif ve rahat hem de şık ve göz alıcı bir kıyafete kavuşturuyor.

Sumak XL Fashion’un yeni sezon için hazırladığı jean takımlarda rahatlık kadar şıklık da ön planda tutulmuş. İki sezondur koyu renk yıkamalar, jean de sık sık karşımıza çıkıyor. Sumak koleksiyonundaki jean takım da koyu lacivert olarak yıkanmış ve altın aksesuarlarla aydınlatılmış.Ceketin cep kapakları ve ceplerinde metal troklar ve payetlerle uyumlu bir denge yaratırken, caprinin paçasında da altın aplike ve payetle bütünleşmiş. Ceket ve capri kumaşının lycralı ve yumuşak olmasının avantajını giyerken muhakkak hissedeceksiniz. Bej rengi bisiklet yaka bir t-shirtle kombinlenen takımı aksesuar olarak altın rengi kolyeyle tamamladığınızda her türlü sosyal aktiviteye hazırsınız demektir.

 

Tasarımı ve aksesuarlarıyla hem rahatlığı hem de şıklığı sağlayan Sumak XL Fashion jean takımlar giyenlere dikkat çekici bir görüntü sağlıyor. Jean’in evrensel özelliği nedeniyle her renkle uyumu, her türlü moda seçeneğiyle uyumu var. Jean giyerek ister spor ister abiye görüntü sağlayabilirsiniz. Bizim önerimiz Sumak kadını gibi dikkat çekici olmanız.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.