...

Miss Selfridge ile ışıldayın

Miss SelfridgeMiss Selfridge’in yeni yıl koleksiyonu ile gözler sizin üzerinizde olsun..

Miss Selfridge yılbaşı koleksiyonu, göz kamaştıran ışıltıyı ve hayal gücünü zorlayan süslemelerle bezenmiş parçaları bir araya getiriyor. Geçmişin en gözde tasarımlarından esinlenen koleksiyondaki elbiseler, aksesuarlar, kotlar ve paltolar, yoğun renklerle ve parlak kumaşlarla hazırlanıp ışıltılı bir dünyanın kapılarını aralıyor. Birbirinden çarpıcı parçalara sahip koleksiyonlar yedi başlık altında toplanıyor.

Follies Bergere ile geçmişin esintilerinden bugünün modasına…
Geçmiş dönemlerden esinlenilen koleksiyon, katlı elbiseler, ince askılı elbise-ler, ağ eteklerden oluşuyor. Şifonlar ve ağ tarzı dokuların kullanıldığı koleksi-yonda ten rengi, krem, gül kurusu, uçuk yeşil ve dut rengi gibi soft renkler kullanılıyor. Tüm kumaşlarda yılbaşı partilerinin vazgeçilmezi parlaklık hakim.

Miss SelfridgeVIP Koleksiyonu ile bambaşka bir hava…

Partiler için vazgeçilmez unsur olan pırıltı, parlaklık ve metal süslemeler bu koleksiyonun temelini oluşturuyor. Streç kotlar, metalik ve taşlı elbiseler, dar kesimli pantolonlar ve baştan aşağıya pullarla bezenmiş elbiseler arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. Kumaşlara tabii ki her dönemin en tercih edilen renkleri olan siyah, dore ve lame damgasını vuruyor.

On Tour ile göz alıcı şıklık…

Süslemeli kısa kollu elbiseler, dökümlü penye üstler, pullarla bezeli baskılı parçalar, siyah ve indigo renkli dar kesim kotlar, yılbaşında farklı bir şıklığı gardırobunuza taşıyor. Parlak ve ince penyeler, taşlar ve pullarla süslü şifon ve ipek kumaşlarda siyaha kaçan dut rengi, ahududu, parlak mavi ve bordo tonları tercih edilmiş.

Sparrow Bay ile rahatlık…

Yaz günlerinin rahat kıyafetlerini özleyenlere hitap eden koleksiyonda çiçek desenli üstler, çizgili elbiseler ve kalın trikolar en önemli parçalar arasında yer alıyor. Kırık beyazdan kahverengiye kadar olan renk yelpazesinin, deniz ma-visi ve koyu yeşilin ağırlıkta olduğu kumaşlarda ağartılmış pamuk, ağartılmış kot ve geleneksel kumaşlar tercih edilmiş.

Bonnie & Clyde asilerin tercihi…

1940’lı yılların esintilerini taşıyan koleksiyon bele oturan sarmal elbiseler, kısa kollu V yakalı elbiseler, kısa deri ceketler, örgü yeleklerle zenginleştirilmiş. Soğuk kış günleri için bereler de unutulmamış. Lacivert, kırmızı, tuğla, bordo renkleri dönemin karakteristiğini yansıtıyor.

Russian Koleksiyonu ile masalsı bir görünüm…

Masalsı ve folklorik esintiler taşıyan kapitone ceketler, basma elbiseler ve desenli kazaklar koleksiyona eğlenceli ve kadınsı bir hava katıyor. Kıyafet-lerde kullanılan kalın kumaşlar, pırıltılı jakarlar, yama desenleri, ipekler ve pamuklu kumaşlarda vişne, bordo, yeşil, türkuaz, kırık beyaz ve siyah renkleri kullanılmış.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.