Miss Selfridge Bahar Koleksiyonu

İlkbahar/Yaz 2009 koleksiyonu için Miss Selfridge ağırlıklı olarak Desperately Seeking Susan filmindeki Madonna ve Debby Harry, ve Bananarama filmi gibi 1980′lerin moda ve müzik sahnelerinden esinlenmiş stil sahibi dizaynlar sunuyor. Koleksiyonda markanın imzası haline gelen vintage tarzı ağırlıklı olarak hissediliyor. Hem şık hem günlük giyimde göz alıcı olmak isteyen, hem de iddialı ve seksi gece kıyafetlerinden vazgeçemeyen genç bayanlar için bu koleksiyon ideal.

Beyazlatılmış, taşlanmış ve mermer desenli jeanler yarasa kollu üstlerle tamamlanırken, karpuz kollu bluzler 80′lerin silüetine yeni ve modern bir anlayış getiriyor. Elbise ağırlıklı bu koleksiyon Miss Selfridge’in seksi ve feminen imzasını yansıtıyor. Yeşim yeşili, mor, çingene pembesi ve elektrik mavisi ile siyah, beyaz ve güvercin grisi koleksiyonun çarpıcı renk paletini oluşturuyor. Açık sırt kesimleri, volümlü üstler, belden oturtmalı elbiseler ve eteklerdeki kabartma detayları seksapel vurgulanıyor.


Eskitme jean kumaşından zımba detaylı tulumlar görünüme ayırt edici bir çizgi çekiyor. Elbiseler, ceketler ve eteklerde fermuar detayı anahtar dizaynı oluşturuyor. Yeşim yeşili, elektirk mavisi gibi parlak renklerdeki yumuşak süet montlar her türlü kombine cesur bir ifade katıyor. Kat kat balo elbiseleri, kalıplı ceketler ya da salaş şalvarlar; jarse bluzlar ve yarasa kollu hırkalar ile giyilerek 80’lerin tarzını yanısıtıyor. Geometrik desenli el çantaları ya da kalıplı bir günlük çanta ile aksesuar kombini yapılıyor. Fuşya, elektrik mavisi ya da siyah renklerdeki platform ayakkabılar ile görünüm tamamlanıyor.Nötr renklerdeki kesim detaylı bluzlar ve elbiseler, taşlanmış jeanler ile birleştirilerek daha günlük bir görünüm yakalanıyor. Robadan ve düşük bel anahtar kesimlerden, narin çiçek desenleri ve ekoseli gömlekler sezonun mükemmel rahatlık duygusunu sağlıyor. Batik ve yırtık detaylı t-shirtler görünüme benzersiz bir detay katıyor.

Yarasa ve Raglan kollar parlak renkli günlük jarse bluzlar ile giyilen düz ya da ekoseli gömleklere bir yenlik getiriyor. İşleme detaylı eskitilmiş denim ise çok sevilen ve bu sezon vargeçemediğiniz bir parça olacak.

Göz alıcı, cesur ya da günlük ve trendy görünüm için Miss Selfridge, İlkbahar/Yaz 2009 sezonunda da gardrobunuzu baştan aşağı yenilemek için tek adresiniz olacak.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.