Miss Selfridge 2008 İlkbahar-Yaz Trendleri

Selfridge 08 ilkbahar-yaz koleksiyonu

Miss Selfridge ’de 2008 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, dünyanın dört bir yanından en beğenilen kumaşlar ve tarzlarla hayat buluyor. Bu kültür karışımı, kendine has bir tarz oluştururken, genç kızlar sezonun elbiseleri, bluzları ve gömlekleri arasından seçim yapmakta zorlanacak. Görünümün en önemli unsurunu oluş-turan dantel ve fırfır detayları, pastel, doğal tonlar ile eğlenceli, yoğun renk ka-rışımlarından oluşan bir palet içinde kendini gösteriyor.

Selfridge limoncello koleksiyonuDavetlerde Limoncello ile ışık saçın
Baskılı kokteyl elbiseleri, balo elbiseleri, nakışlı kaşkorseler, triko hırka setleri, dar kesimli ceketler, keten bluzlar davetler için şık seçenekler sunuyor. Sütlü kahve, şarap kırmızısı, yeşil ve sarının tonlarının kullanıldığı, penye, şifon kumaşlardan, çiçekli baskılı, boncuk süslemeli, işlemeli alternatifler arasından zevkinize uygun kıyafetler bulmak hiç de zor olmayacak.

Selfridge limoncello koleksiyonu

Selfridge indigo koleksiyonuGece şıklığı için ideal bir koleksiyon: Indigo
Doğal renkler ve parçalardan oluşan koleksiyon kullanılan dantel işlemelerle feminen öğeler de taşıyor. “Indigo Nights” koleksiyonunda ise dikkat çekici siluetler ve metalik detaylarla gece için uygun tasarımlar göze çarpıyor. Şifon, taşlanmış keten, kumaşlardan kimono, mini elbiseler, işlemeli tunikler, kapü-şonlu üstler, taşlanmış trikolar Miss Selfridge’in genç ve enerjik ruhunu yansı-tıyor. Mavinin tüm tonları, kırık beyaz ve dore koleksiyonun en gözde renkleri.

Selfridge indigo koleksiyonu

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.