...

Ünlü Ayakkabı Markası Baldini Artık Türkiye’de

Baldini çizme ve ayakkabı modelleri

Kralların ve Prenseslerin Ayakkabı Markası Baldinini Türkiye’de

Yılbaşı Partilerine Özel Koleksiyon Baldinini ‘de

Lady Diana ’ın hayattayken olmazsa olmaz dediği, Belçika prensesi Astride , İsveç Prensesi Viktoria ve İspanya prensesi Letizia ’nın özellikle tercih ettiği ünlü İtalyan ayakkabı markası Baldinini artık Türkiye’de.

Baldini ayakkabı ve çizme modelleriBaldinini , yılbaşına özel şık koleksiyonu ve çarpıcı tasarımları ile sizi yılbaşına hazırlıyor. Dore, lame, siyah ve kırmızıların taşlar ve işlemelerle süslendiği, pullu, payetli küçük el çantaları ile detayların tamamlandığı bu çok özel koleksiyon ile yılbaşı gecesinde tüm gözler üzerinizde olacak, Baldinini farkı ile özel olmanın keyfini yaşayacaksınız.

Türkiye’de ilk mağazasını 24 Aralık ’ta Nişantaşı City’s de açacak Baldinini, Claudia Schiffer Elizabeth Taylor, Demi Moore, Whitne Houston gibi dünyaca ünlü isimlerin de vazgeçilmezleri arasında.

Baldini ayakkabı ve çizme modelleriBaldini çizme ve ayakkabı modelleri

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Ünlü Ayakkabı Markası Baldini Artık Türkiye’de”

  1. zeki :

    erkek modelleriniz nasıl sergilermisiniz

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.