Bilezik ve Yüzüğün Mükemmel Uyumu

Koçak Gold

Geleneksel takı sanatını, modern teknolojiyle birleştiren Koçak Gold’dan yine farklı ve eşsiz bir takı tasarımı; hem kullanışlı, hem şık, hem de modern…

Tasarımda ve üretimde dünyanın öncü kuruluşları arasında yer alan KOÇAK GOLD, altın tasarımındaki farklı çizgisini sürdürüyor. Geleneksel tarzın yanında modern çizgilere de yer veren firma, kuyumculuk sanatının motiflerini günümüze taşıyor… Takıda trend yaratma konusunda da öncü olan Koçak GOLD, altının göz alıcı ışıltısını yine büyük bir zarafet ile birleştiriyor.

Koçak GOLD’un, sıra dışı esinlemelerle tasarladığı bu yeni ürün, katlayarak kapadığınızda yüzük olarak kullanılıyor, açtığınızda da bileklik. 12 – 13 gram arası değişen, hem beyaz hem de yeşil altın kullanılarak hazırlanan bu özel ürünün fiyatı 450 – 550 YTL arasında. “En mükemmel hediye” arayışındaysanız işte size en güzel fırsat, yüzük ve bileklik olabilen, gündelik ve ya özel davetlerde kullanılabilen bu ürünü hem kuyumcularda bulabilirsiniz hem de www.e-kocakgold.com online satış sitesinde.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum to “Bilezik ve Yüzüğün Mükemmel Uyumu”

  1. ebru :

    harika bir tasarı tebrik ederim

  2. Emel Kutlubay :

    Cemil İpekçinin tasarımları elbette mükemmel.
    Her nekadar yakın plandan görmesemde.
    Cemil bey’den ricam özel tasarımlarını resimli mail olarak bana gönderirse mutlu olucam.
    Samimiyetime inanın bugünlerde kendime farklı bir
    takı almayı tasarlıyorum. Kısmet.

    Sevgiler,hayırlı işler.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.