Anadolu Yakası’nın En Yeni Alışveriş Adresi; ” YKM MEYDAN”

Binlerce farklı markayı birarada bulabileceğiniz YKM’nin İstanbul Anadolu yakasındaki yeni adresi YKM Meydan, Meydan Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Meydan AVM, çarpıcı mimarisi ve tematik konsepti ile gençler ve kendisini genç hisseden herkes için alışverişi ve eğlenceyi birleştiriyor. YKM ise Meydan AVM’de yer alan tek çok katlı mağaza özelliği ile dikkat çekiyor.

Modern ve günlük hayatın hızını yakalayabileceğiniz YKM Meydan açılışını görkemli bir davetle kutladı. Sema Şimşek, Hande Subaşı, Ceylan Saner, Ece Sükan, Seda Ertan, Merve Karan, Berke Hürcan, Ünal Bozahmetoğlu gibi Türkiye’nin önde gelen ünlü mankenleri YKM yeni sezon ürünlerini muhteşem bir defile ile tanıttı. Sonbahar-Kış sezonunun son trendlerini yansıtan defile, konuklardan tam not aldı.

Toplam dörtbin metrekarelik bir alanda kadın-erkek-çocuk giyiminden kozmetiğe, aktif giyimden ev dekorasyonuna eviniz ve aileniz için aradığınız herşeyi bulabileceğiniz YKM Meydan, dinamik görsel uygulamalarla desteklenen mağaza tasarımı ile de YKM farkını bir kez daha ortaya çıkarıyor.

Birbirinden ünlü birçok yerli ve yabancı markanın, kaliteli ve binlerce farklı ürününü birarada bulabileceğiz YKM Meydan, Anadolu yakasındaki yeni alışverişiniz adresiniz olacak.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar